Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Adózás - vállalkozás képes leírás - Vállalkozás.tlap.hu
részletek »

Adózás - vállalkozás - Vállalkozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vallalkozas.tlap.hu » Adózás - vállalkozás
Keresés
Találatok száma - 14 db
Adó Blog

Adó Blog

Adózásról könnyedén. Frissített tartalomból: Adó-, táppénz- és járulék jogszabályváltozások - Januártól módosul az Áfa-törvény - Fizetési kedvezmény (APEH) - Negatív ÁFA - Családipótlék az adóalapban - A mérlegbeszámoló elmulasztása - Az ÁFA visszamenőleges visszaigénylése...

Adó és Könyvelés - FRAME Könyvelő és Adótanácsadó Iroda Kft

Adó és Könyvelés - FRAME Könyvelő és Adótanácsadó Iroda Kft

Ön célja a nyereségtermelés, nem pedig az adótermelés - vegye igénybe a Frame Könyvelő és Adótanácsadó Iroda szolgáltatásait. Segítünk Önnek hogy eligazodjon az adózás rejtelmeiben és kihozza cégéből, vállalkozásából a maximális profitot. Keresse fel weboldalunkat és kérjen információt szolgáltatásaink kapcsán, akár online is!

Adó Zóna

Adó Zóna

Tgyás, gyed, gyes 2009-2010 - kalkulátor - Milyen összegű családtámogatásra számíthat jelenleg és a 2010. május 1-től változó juttatások kapcsán? - Adózás magánszemélyként: ki, hogyan és mi alapján? Amennyiben van az adott konkrét esetre vonatkozó nemzetközi szerződés, akkor az abban foglaltak szerint kell az adózó illetőségét meghatározni, a személyi jövedelemadóról szóló törvény illetőségre vonatkozó rendelkezését figyelmen kívül kell hagyni. Még számtalan, adózás és egyéb témakörben találhat hasznos olvasnivalót az oldalon.

Vállalkozás magazin hírek
Már 16 engedélyezett online pénztárgép közül tudnak válogatni a vállalkozók
Már 16 engedélyezett online... Újabb, online adatkapcsolatra képes pénztárgép kapott forgalmazási engedélyt, így a cserére kötelezettek már tizenhat gép közül választhatnak - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön az MTI-t. A közlemény szerint hétfőn Szintézis Informatikai Zrt. NOVATEK-F típusú pénztárgépe kapott forgalmazási engedélyt a Magyar Kereskedelmi...
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt sürget két társaság
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt... A Rádió Tele5 Taxi és a Budapest Taxi szerint kedvezményes hitelekkel kellene...
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV): magasabb bevételi tervet kell teljesíteni
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV):... Az idei nehéz év lesz az adóhatóság számára - nyilatkozta a Nemzeti Adó- és...
Adóátvilágítás - Kerek Auditor Bt.

Adóátvilágítás - Kerek Auditor Bt.

Átfogó szolgáltatást nyújtunk a vállalkozások minden területén, az alapítástól kezdődően, az ezzel kapcsolatos adójogi, adózási és stratégiai kérdésekig az eredményes működés érdekében hazai kis, közepes és nagyvállalatoknak. Nagy hangsúlyt fektetünk mindennapi munkánkba, melyről Ön is bármikor meggyőződhet. Szívesen szakítunk időt egy bizalomteljes beszélgetésre, hogy az Ön egyéni problémáját a lehető legoptimálisabban tudjuk megoldani. Adózási kérdésekben és ezek megoldási lehetőségeiről nagy gyakorlati tapasztalattal és érthetően tudunk tárgyalni. A feladataink elvégzése érdekében flexibilis irodanyitvatartási idővel állunk rendelkezésükre, esetenként magától értetődően az esti órákban vagy hétvégéken is. Irodánk struktúrája mindenkor lehetővé teszi a határidők betartását, a rövid döntési utak pedig az Önök megelégedését garantálják.

Adóbevallás készítése

Adóbevallás készítése

Szolgáltatásaink címszavakban: Adóbevallás készítése. Személyi jövedelemadó bevallás már 2009 február hónaptól. Cserélje le könyvelőjét és naprakész adózási és könyvelési információkat fog kapni. A bevallás elkészítésének díját számla alapján kérjük előre átutalni OTP bankszámlánkra. Adótanácsadás óránként 10.000 Ft. Az adótanácsadás óradíját számla alapján kérjük szintén előre átutalni. Regisztráció intézés, adóhatóság előtti képviselet felelősségbiztosítással. Bérszámfejtés, munkaügy, könyvelés, NYENYI bevallások, szabályzatok stb. Bejelentkezés alapján - előzetesen telefonon ( vagy email ) történt megbeszélés és előjegyzéssel- fogadjuk ügyfeleinket.

AdóJogász - APEH ellenőrzés és jogi segítség

AdóJogász - APEH ellenőrzés és jogi segítség

Mi felvállaljuk az adózással, adóellenőrzéssel kapcsolatos megbízások nehéz feladatát. Munkánk során ügyfeleink érdekeit a legfelsőbb jogorvoslati fórumokig kívánjuk - tudásunk, gyakorlatunk, tapasztalatunk alapján - érvényesíteni. Ezen feladatunk során - szükség esetén - az adóhatósággal szembeni eljárásban gyakorlatot szerzett szakemberekkel működünk együtt.

Adótanácsadás Érd

Adótanácsadás Érd

Legmagasabb szintű adózási és számviteli ismeretekkel, 40 éves gyakorlattal, teljes anyagi felelősséggel vállaljuk egyéni vállalkozások, gazdasági társaságok napi és utólagos könyvelését, bérszámfejtését, bevallások elkészítését és pótlását. Szolgáltatásunk magában foglalja a nyilvántartások, bevallások vállalkozások számára kedvező elkészítését, képviseletet a hivatalok előtt (Apeh, Oep, Önkormányzat, stb.).

Adózási tanácsok Szegeden

Adózási tanácsok Szegeden

Teljes körű ügyviteli szolgáltatások Szegeden. Könyvelés, könyvvizsgálat, adótanácsadás, bérszámfejtés, bevallások készítése, minőségbiztosítási garanciákkal. Oldalunkon az évek során leggyakrabban feltett kérdésekre adott közérthető válaszokból válogatott gyűjtemény olvasható, amely az évek során több száz cikkből álló információs adatbázissá nőtte ki magát.

Bérszámfejtés

Bérszámfejtés

Társaságunk elkötelezett arra, hogy a bérszámfejtéssel kapcsolatban felmerült valamennyi feladatot átvállalja és pontos, precíz megbízható partnerként támogatást nyújtson az ön vállalkozása részére. A bérszámfejtés és a munkaerő ügyviteli tevékenység kiszervezése a modern vállalatvezetés hatékony döntése.

Hirdetés
Jogi fórum - adózás

Jogi fórum - adózás

Adózás tekintetében az oldalon megtalálhatók könyvek, publikációk, interjúk, fórum. A hírek kategória frissítve mindig az aktuális adózási témáról. Néhány fontos hír: Iparűzési adómentességgel a munkahelyek megóvásáért 2010.01.15. Adatvédelmi aggályok a vagyonadó-kalkulátor működése kapcsán 2010.01.14. Meg nem történt ingatlan adásvétel után illetéket, késedelmi pótlékot kell fizetni?! - Az Illetéktörvény az APEH javára szól 2010.01.08. Egyéb nagy értékű vagyontárgyakat terhelő vagyonadó 2010.01.07. Üzemanyagár - Az Adóhatóság nem feledkezett meg a jövedéki adóemelésről - APEH közlemény 2010.01.07. Csökken a személyi jövedelemadó, bevezetik a nyugdíjprémiumot, szigorodik a Btk. - Változások 2010 január 1-jétől 2010.01.05.

Könyvelés, Üzleti tanácsadás - Next Accounting

Könyvelés, Üzleti tanácsadás - Next Accounting

Megbízható Könyvelőt keres? Könyvelés, Bérszámfejtés, Tanácsadás, Online Könyvelés. Könyvelési árakért kérjen ajánlatot. Könyvelőiroda Budapest XIII kerület. A Next Accounting szakemberei jó hírnevüket a minőség és a professzionális szolgáltatás melletti elkötelezettségükkel vívták ki. Nálunk mindig az ügyfelek állnak a középpontban. Cégünk azzal a céllal jött létre, hogy egyesítse a tapasztalatot, szaktudást és az innovatív megoldásokat a könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatások területén, amely előnyhöz juttatja partnereinket a tudatos és hatékony gazdálkodás révén. Pro-aktív hozzáállásunkkal, partnereink rendszeres és teljes körű tájékoztatásával érjük el ügyfeleink elégedettségét és segítjük elő fejlődésüket. Minőség Cégünk a Minősített Könyvelők Egyesületének Tagjaként elkötelezett a minőségi szolgáltatás és a naprakész tudás mellett. Garancia Cégünk nagy értékű felelősségbiztosítással rendelkezik, így nem csak szakmai, hanem 100% anyagi felelősséget is vállal az elvégzett munkáért.

Nemzeti Adó- és Vámhivatal - NAV

Nemzeti Adó- és Vámhivatal - NAV

Ön ezeken az oldalakon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szakemberei által készített tájékoztató anyagokat olvashatja. Ezen tájékoztató anyagok természetesen csak a fontosabb előírásokat, normákat tartalmazzák. Ha ez a tájékoztatás nem nyújt kellő mélységű eligazítást, kérjük, bátran forduljon ügyfélszolgálatunk munkatársaihoz, ahol konkrét kérdésére szakszerű választ kap.

Pénztárgépek, aee

Pénztárgépek, aee

A Novodata Zrt. élvonalba tartozó gyártók (LG, Albacomp, Dell, IBM, stb.) eszközeit, termékeit használja és kínálja, legyen szó egészségügyi informatikai rendszerekről, általános üzleti rendszerekről vagy egyéb kapcsolódó eszközökről. Az általuk forgalmazott termékek között megtalálhatóak a NAV engedélyes pénztárgépek, blokknyomtatók, vevőkijelzők, vonalkód-leolvasók, pénzfiókok, valamint szünetmentes tápegységek. Tekintse meg termékeiket és vegye fel velük a kapcsolatot! Elérhetőség: 1126 BP. DERKOVITS U. 3.

Pénzügy Sziget

Pénzügy Sziget

Az adó fogalma: Az adó kötelező (kényszerített) jellegű, vissza nem térülő, visszafizetés (közvetlen ellenszolgáltatás) nélküli, általános, pénzbeli szolgáltatás, amelyeket az állam vagy más közhatalmi szervezet (pl. helyi-, területi önkormányzat) olyan jogszabály alapján hajt be, amelyek maghatározzák ezen kötelezettségek nagyságát, feltételeit és fizetési esedékességét...

Tuti menü