Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Blogok - vállalkozás témában képes leírás - Vállalkozás.tlap.hu
részletek »

Blogok - vállalkozás témában - Vállalkozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vallalkozas.tlap.hu » Blogok - vállalkozás témában
Keresés
Találatok száma - 11 db
Hasznos infó a szlovák cégekről

Hasznos infó a szlovák cégekről

Milyen a cégalapítás folyamata, milyen adózási rendszer van érvényben Szlovákiában? Mennyi idő alatt készül el egy cég? Milyen feltételekkel kap egy újonnan alakult vállalkozás adószámot? Ezen és más kérdésekre is választ ad a szlovákiai cégalapítással foglalkozó cikkünk. Blogunkon azonban nem csupán a szlovákiai cégalapítási szokásokat, folyamatot írjuk le, hanem más országok cégbejegyzési és adózási szokásaival is foglalkozunk, hogy segítsük és támogassuk mindazon magyar vállalkozók életét, akik külföldön terveznek céget alapítani.

Limuzin Bérlés Blog

Limuzin Bérlés Blog

A minél feltűnőbb nagy autók és így a limok kultúrája, a limuzin bérlés Amerikára vezethető vissza. A limuzinok főleg a pénzesebb társadalmi réteg autójaként szolgáltak, melyek csupán már a megjelenésükkel is tekintélyt parancsoltak, nem beszélve az utastérről, ami minden területen a kényelmet és a luxust testesíti meg. A weboldalon található limuzinjaiban bőrülések, mini bár ajándék itallal, hangulatot fokozó diszkó és fénytechnika, továbbá koncerthangzású hifi és TV várja limoban utazni és felejthetetlen élményre vágyó Megrendelőinket. 2014 óta foglalkozik limuzin bérbeadással, célunk az, hogy a limok által biztosított élményt, magas színvonalon, bárkinek elérhető áron biztosítsuk. Habár újak vagyunk a szakmában, de több éves Bahamai tartózkodásunk és ottani limuzin sofőri tapasztalatainknak köszönhetően szolgáltatásainkat és flottánkat úgy állítottuk össze, hogy hazánkban egyedi kínálattal elégítsük ki bérlő ink igényeit. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy vendégeink legkülönlegesebb kívánságait is ki tudjuk elégíteni. Cégünk folyamatosan pénztárcájához igazított kedvezményekkel becsüli meg régi és leendő Ügyfeleit!

Munkaügyi Blog

Munkaügyi Blog

A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvvizsgáló és professzionális tanácsadó hálózata. A munkaügyi blog célja, hogy hathatós segítséget nyújtson a munkaügyi kérdésekben, ezzel támogatva a napi munkáltatói döntések szakmai megalapozottságát. A munkaügyi blog szerzője Máriás Attila munkaügyi szaktanácsadó.

Vállalkozás magazin hírek
Már 16 engedélyezett online pénztárgép közül tudnak válogatni a vállalkozók
Már 16 engedélyezett online... Újabb, online adatkapcsolatra képes pénztárgép kapott forgalmazási engedélyt, így a cserére kötelezettek már tizenhat gép közül választhatnak - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön az MTI-t. A közlemény szerint hétfőn Szintézis Informatikai Zrt. NOVATEK-F típusú pénztárgépe kapott forgalmazási engedélyt a Magyar Kereskedelmi...
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt sürget két társaság
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt... A Rádió Tele5 Taxi és a Budapest Taxi szerint kedvezményes hitelekkel kellene...
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV): magasabb bevételi tervet kell teljesíteni
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV):... Az idei nehéz év lesz az adóhatóság számára - nyilatkozta a Nemzeti Adó- és...
Németországi vállalkozás

Németországi vállalkozás

Sokan nem tudják eldünteni, hogy vágjanak bele egy német vállalkozásba. Az ilyen vállalkozóknak kínálunk tényszerű felvilágosítást blogunkon. Segítünk azon magyar üzletembereknek döntésük meghozásában, hogy milyen vállalkozási formát válasszanak, megismerkedhetnek oldalunkon a német adószabályokkal, és oldalunk fő témája részletesen taglalja, hogy új cég alapításába, vagy már egy meglévő cég megvásárlásába érdemes belevágni. Mindkettőnek megvannak az előnyei. Ha cikkeinket végigolvassa, sokkal tájékozottabb lesz utána az olvasó.

Pénzügyi tanácsadó blog

Pénzügyi tanácsadó blog

Varga Dániel pénzügyi tanácsadó vagyok, jelenleg független tanácsadással foglalkozom. Honlapom célja, hogy segítsek Önnek eligazodni a pénzügyi világ egyre bonyolultabb kérdéseiben. Kapcsolati hátterem révén, a pénzügyi tanácsadás keretein belül elérhető szolgáltatásokat komplexen kínálom ügyfeleim számára. Így legyen szó biztosításról, befektetésekről, hitelről, megtakarításról, vagy bármilyen más pénzügyi kérdésről, én és kollégáim mindenben szívesen állunk rendelkezésére.

Tanácsok a teljesítménybérről

Tanácsok a teljesítménybérről

Szakmai tanácsadás középvállalatoknak a teljesítménybérről, mindenről, amit a teljesítménybérről tudni érdemes, és arról, hogyan motiválja kollégáit teljesítménybérrel! Olvassa el Ön is bejegyzéseinket, tanácsainkat és tapasztalatainkat. Írja meg véleményét, kérdéseit, és mi segítünk megoldani teljesítmény bérezéssel kapcsolatos problémáit.

Tisztítás - Takarítás - Higiénia Blog

Tisztítás - Takarítás - Higiénia Blog

A blog a takarításról, tisztításról, higiéniáról szól, illetve igyekszem tanácsokat, és élményeket megosztani azokkal, akiket ez a téma érdekel. Praktikus ötletek akár a bio takarításhoz, tisztántartáshoz.

Tóth András pénzügyi tanácsadó blogja

Tóth András pénzügyi tanácsadó blogja

Befektetés, nyugdíj, biztosítás meg pénzügyek úgy általában. Ingyenes tanulmányok, blog, hírlevél, kalkulátor, esettanulmányok - ezt mind egy helyen, egy hiteles szakember blogjában. Kérjen időpontot ingyenes és kötelezettségmentes személyes tanácsadásunkra!

Vállalkozás kismamáknak

Vállalkozás kismamáknak

Szeretnél otthonról, a gyerekek mellől dolgozni, de nem találtál még semmit? Biztosan megfordult már a Te fejedben is, hogy milyen jó lenne otthonról a baba mellől pénzt keresni. Hozzájárulni a havi számlákhoz, enyhíteni a hó végi pénztelenségen, esetleg, hogy valamivel több jusson a gyerekekre, néha eljussatok kirándulni, állatkertbe, játszóházba... Kézenfekvő megoldás lenne, hogy találj egy távmunkát, amit a szabadidődben kötetlenül végezhetsz. Talán már próbáltál is keresni ilyesmit, de mindig ugyanazokba az ajánlatokba botlottál, amikhez nincsen képesítésed vagy éppen kedved. Miben kínál neked mást ez a honlap, mint a többi távmunkaoldal? ...

Hirdetés
Vállalkozásfejlesztés Blog

Vállalkozásfejlesztés Blog

Témák a blogról: Enyhülő fedezetadási kötlezettség a GVOP pályázatoknál (2004-2006-os pályázatok) - Brüsszel jóváhagyta az Operatív Programok közötti átcsoportosítást - Telephely-fejlesztés pályázatból - TEÁOR számok ismét! - Visszamenőleg enyhítik a nyertes pályázók szerződéses kötelezettségeit! - 2009. évi pályázatok: Komplex beruházások támogatása a komplex programmal segítendő leghátrányosabb helyzetű térségekben (2009-212-C)...

Vállalkozásötletek

Vállalkozásötletek

A vállalkozások indításához szükséges alapötleteket gyűjtöm össze és rendszerezem. Célom a tevékenységeket gondolatébresztő formában bemutatni, a szikrát szolgáltatni a tűzhöz. A kivitelezés az olvasó dolga, ez csupán egy iránytű, amely iránymutatása alapján el lehet indulni. Alalpelvek, marketingfogások, ötletek és még sok más.

Tuti menü