Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cégalapítás külföldön képes leírás - Vállalkozás.tlap.hu
részletek »

Cégalapítás külföldön - Vállalkozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vallalkozas.tlap.hu » Cégalapítás külföldön
Keresés
Találatok száma - 13 db
Business Development Consulting Kft. - Cégalapítás Szlovákiában

Business Development Consulting Kft. - Cégalapítás Szlovákiában

Cégünk komplex szolgáltatásokat nyújt cégalapítás, céggondozás és cégképviselet terén Szlovákiában és Csehországban. Szolgáltatásaink a következők: cégalapítás Szlovákiában, Csehországban, és igény esetén Romániában, Lengyelországban és Szlovéniában, cégmódosítás, céggondozás és cégképviselet, könyvelés és adótanácsadás, jogi tanácsadás, honlap, mailbox, domain regisztráció, webhosting, valamint a társaság működésének támogatása (ingatlanközvetítés, adatbázis készítés, vállalati tanácsadás, piackutatás, online számlázás).

Cégalapítás Berlinben

Cégalapítás Berlinben

Miért vágna bele egyedül Németországban vállalkozása megalapításába? Bízza a cégbejegyzéssel járó teendőket profi szakemberekre, akiknek a cégalapítás nem csak a szakmája, hanem a hivatása is. Cégbejegyzés, székhelyszolgáltatás és könyvelés Berlinben, a német fővárosban. Keresse a Ku&o. Wirtschaftskanzlei-t bizalommal, mert itt magyar nyelven szolgáljuk ki a magyar ügyfeleket, és magyar nyelvű könyvelőt is biztosítunk újonnan alakuló vállalkozása számára. GmbH, UG alapítás, kérésre kész cégek értékesítése.

Cégalapítás külföldön, Dubajban

Cégalapítás külföldön, Dubajban

Irodánk már több ezer cégalapításon van túl, és még nem kaptunk panaszt. Tehát ha ön egy Dubaji céget szeretne, csak keressen fel minket és mi a lehető leghamarabb és lehető legjobban megalapítjuk cégét. Önnek nem is kell mást tennie csak várnia míg a cége készen nem lesz. A dubai cégeknek nagy előnyük lehet, mondjuk például adóoptimalizálás szempontjából egy dubai cég tökéletes lehet, egy másik ok legyen mondjuk a 100%os profit. Ha szeretne többet megtudni az előnyökről és a cégalapításról, csak látogasson el hozzánk.

Vállalkozás magazin hírek
Már 16 engedélyezett online pénztárgép közül tudnak válogatni a vállalkozók
Már 16 engedélyezett online... Újabb, online adatkapcsolatra képes pénztárgép kapott forgalmazási engedélyt, így a cserére kötelezettek már tizenhat gép közül választhatnak - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön az MTI-t. A közlemény szerint hétfőn Szintézis Informatikai Zrt. NOVATEK-F típusú pénztárgépe kapott forgalmazási engedélyt a Magyar Kereskedelmi...
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt sürget két társaság
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt... A Rádió Tele5 Taxi és a Budapest Taxi szerint kedvezményes hitelekkel kellene...
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV): magasabb bevételi tervet kell teljesíteni
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV):... Az idei nehéz év lesz az adóhatóság számára - nyilatkozta a Nemzeti Adó- és...
Cégalapítás Németországban

Cégalapítás Németországban

Vállalkozásunk komplett átfogó szolgáltatást nyújt, újonnan alapítandó és meglévő Németországi társas vállalkozások, valamint egyéni munkavállalók számára. A hatályos törvények értelmében, Németország területén lehetőség nyílik magyar állampolgárok számára a letelepedésre, Munkavállalásra, vállalkozások alapítására, gépkocsi vásárlásra. Az engedélyek beszerzése azonban laikusok számára a Német szabályzási rendszer útvesztői és az elbírálási rendszer ismeretlensége miatt nem könnyű feladat. Budapesti és Müncheni irodánk ingyenes tanácsadással, jogi és könyvelési képviselettel áll a Tisztelt érdeklődők és leendő ügyfeleink szíves rendelkezésére.

Cégalapítás Németországban

Cégalapítás Németországban

Sikeres magyar cégével szeretne egy új országban is sikereket elérni, ehhez pedig a legjobb célterület Németország lehet, mely gazdaságilag stabil, megbízható gazdasági múlttal rendelkezik. Alapítson céget Németországban legyen az GmbH, UG vagy KG - melyekről bővebben weboldalunkon tájékozódhat - bízza ránk céges ügyeit az alapítástól a könyvelésen keresztül a székhely szolgáltatásig! Nyelvi problémákba cégünk segítségével nem ütközhet, mivel cégünk magyar származású több évtizede Németországban, adott szakterületen dolgozó kollégákkal nyújtja szolgáltatásait! Lépjen velünk kapcsolatba és beszéljünk meg egy személyes találkozót!

Cégalapítás Románia

Cégalapítás Románia

Cégalapítás Romániában - az új lehetőségek országában Romániában a hazai adófeltételeknél sokkal kedvezőbb adóviszonyok várják a vállalkozókat. Cégalapítás Romániában akár 3 nap alatt, könyvelés, teljes ügyintézés cégünknél. A romániai cégalapítás előtt ingyenes adótanácsadást biztosítunk minden kedves ügyfelünknek.

Cégalapítás,könyvelés Szlovákiában

Cégalapítás,könyvelés Szlovákiában

Cégalapítás, könyvelés Szlovákiában - Szükség esetén pár nap alatt kész céget biztosítunk Önnek. Több száz elégedett ügyfelünk és 25 éves mútlunk a garancia. Vállalkozásunk telephelye Komárom. Megújult rendszerünk, a lehető leggyorsabbá tette a '' Cégalapítás Szlovákiában '' szolgáltatásunkat. Mára már több mint 100 elégedett cég referenciájával rendelkezünk. Könyvelési irodánk a nap 16 órájában áll rendelkezésére. Amennyiben könyveltetne, vagy céget alapítana, érdeklődjön telefonon vagy e-mailben egy személyes találkozó iránt és mi minden kérdésére válaszolunk.

Német székhelyszolgáltatás cégalapítással

Német székhelyszolgáltatás cégalapítással

Az Eumedjob cégalapításra és munkaerőközvetítésre szakosodott iroda segít a magyarországi álláskeresőknek, főképpen egészségügyi szakembereknek elhelyezkedni Németországban, támogatást nyújtunk a kis- és középvállalkozóknak is azok gazdasági társaságának a megalapításában, vagy a kisvállálkozói engedély megszerzésében. Keressen fel minket Berlinben, vagy hívja magyarul beszélő munkatársunkat, ha vállalkozni szeretne Németországban, munkát vállalna, vagy orvosként szeretne elhelyezkedni. Irodánk teljeskörű szolgáltatásaival áll a megrendelők rendelkezésére, így a vállalkozásoknak székhelyet és könyvelési szolgáltatást is nyújtunk.

Németországi cégalapítás kedvező áron

Németországi cégalapítás kedvező áron

Németországi cégalapítás kedvező áron, ingyenes tanácsadással, magyar nyelven a GmbH-UG-tól. A GmbH-UG csapata végigkíséri Önt a cégalapítás teljes folyamatán és elvégez Ön helyett minden hivatalos bejelentést. A cégalapítás mellé kérhető még professzionális székhelyszolgáltatás és könyvelés is, magyar nyelvű segítséggel a váratlan helyzetekre. Szükség esetén készít Önnek a cég egy átfogó német piackutatást is vagy megtalálja az Ön igényeihez legjobban illő ügyvédet Németországban. Cégalapítás Németországban, 3 lépésben: Német cégét megrendelheti kényelmesen, az interneten keresztül. Ezt követően részletes tájékoztatást kap a további teendőkről.

Hirdetés
Németországi vállalkozás alapítás

Németországi vállalkozás alapítás

Ha Németországban szeretnénk vállalkozást alapítani, akkor körültekintően meg kell vizsgálnunk a német adózási rendszert, és a rendelkezésre álló gazdasági társaságok különböző típusait, hogy eldönthessük, számunkra melyik vállalkozási forma a legmegfelelőbb. Irodánk munkatársai magyar nyelven segítenek döntést hozni az érdeklődőknek, és megalapítják a kiválasztott gazdasági társaságot, vagy kiváltják a munkavállalók részére a kisvállalkozói engedélyt. Keressen minket Berlinben, vagy Budapesten ingyenes konzultációért, és magyar nyelvű tanácsadásért.

Offshore Alapítás - Brenson

Offshore Alapítás - Brenson

A Brenson Hungary a nemzetközi Brenson Group tagja. Az alapító Steve Brenson, aki több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik offshore és államközi adózási ügyekben. A Brenson több mint 10 országban van jelen a világon, offshore struktúráink száma meghaladja az ezret. 2009-től már Magyarországon is elérhetőek szakszerű szolgáltatásaink nemzetközi adózási és offshore kérdésekben. A Brenson célja, hogy egyedi, testre szabott, jogszerű és működőképes megoldásokat nyújtson magyar vagy nemzetközi ügyletek adózást érintő kérdésiben.A Brenson nem kizárólag offshore regisztrátor cég. Tanácsadóink magasan képzett szakemberek, akik a nemzetközi adózási kérdéseken felül a helyi törvényekben, így a magyarországi adójogszabályokban is jártasak. Tapasztalatunk szerint a Magyarországon megrendelt offshore konstrukciók több mint 90 százalékának van magyar adózási vetülete. Ennek megértése, alkalmazása - ismerve a bonyolult hazai adózási környezetet - speciális jogi szaktudást igényel. Ezt a Brenson tanácsadói, partnerei biztosítják Önnek.

Román cégalapítás

Román cégalapítás

Ügyvédi irodánk olyan magyar vállalkozóknak nyújt segítséget, akik Romániában szeretnének vállalkozni, ám nem ismerik a román nyelvet. Mi teljeskörű kiszolgálást biztosítunk megrendelőinknek, amihez hozzátartozik nem csak a cég bejegyzése, hanem a könyvelés és a székhelyszolgáltatás is. Tapasztalt adótanácsadóink segítenek ügyfeleinknek eligazodni a romániai adó- és jogszabályokban. Számos magyar vállalkozó az alacsony adóterhek miatt alapítanak KFT-t Romániában, ugyanis itt mindössze 3%-os társasági adóval kell számoljanak a vállalkozások, és az osztalékadó is a legkisebb egész Európában, azaz csupán 5%.

Simfalogic Co. - alapítson céget Angliában!

Simfalogic Co. - alapítson céget Angliában!

Angol cégalapítás? Sokan túl nagy falatnak gondolják, ezért bele sem vágnak álmaik megvalósításába. Ha az angol vállalkozások alapításával és könyvelésével foglalkozó Simfalogicot választja, Önnek nem lesz erre gondja. Mi tudjuk, mi fán terem a vállalkozás indítása Angliában. Az angol cégbíróságnál és adóhivatalnál bejegyzett cégünk átfogó szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, akiknek pusztán annyi a dolguk, hogy kitalálják a leendő vállalkozásuk nevét. Legyen a kliensünk, és bízza irodánkra a cégalapítást Angliában!

Tuti menü