Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cégalapítás - vállalkozás képes leírás - Vállalkozás.tlap.hu
részletek »

Cégalapítás - vállalkozás - Vállalkozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vallalkozas.tlap.hu » Cégalapítás - vállalkozás
Keresés
Találatok száma - 20 db
Cég alapítása Németországban

Cég alapítása Németországban

Ha szeretne vállalkozni külföldön, akkor irodánk segítségére van mindazon vállalkozóknak, akik bejegyeztetnék német cégüket. Irodánk több mint egy évtizedes tapasztalattal kínálja szolgáltatásait magyaroknak, akik saját anyanyelvükön intézhetik ügyeiket a német fővárosban. Keressen meg minket berlini irodánkban, és magyarul is beszélő ügyvédünk eligazítja a vállalkozni vágyókat a jogi és gazdasági útvesztőkben. Segítünk GmbH, UG vagy egyéni vállalkozás létrehozásában, cégének székhelyet is biztosítunk.

Cégalapítás dr. Molnár Anikó

Cégalapítás dr. Molnár Anikó

Cégalapítás, Kft alapítás, Bt alapítás, zRt alapítás, ingatalan adás-vétel, házassági szerződés Alapítson céget irodánk segítségével: cégbírósági beadás 1 munkanapon belül, garantált cégbejegyzés 1 munkaóra alatt. Jóval nagyobb vagyonnal rendelkezik, mint a párja? Gyermekei vannak az előző házasságából? Családi vállalkozásban érdekelt, vagy egyszerűen csak szeretné megőrizni családi vagyonát, örökségét? Irodánk feltérképezi a már meglévő vagyont, és javaslataival segíti Önöket a méltányos megosztás kialakításában.

Cégalapítás Miskolcon 1 nap alatt

Cégalapítás Miskolcon 1 nap alatt

Zrt, Bt, Kft megalapítása, 1 nap alatt Miskolcon. Cégalapítás előtt adózási-, jogi- és üzleti tanácsadás. Nálunk komplett szolgáltatást kap. Cégalapítás szolgáltatásunkat 2 csomagban kínáljuk. Cégalapítás után vállaljuk cége egyszeres, vagy kettős könyvvezetését, bérszámfejtését és hatóság előtti képviseletét is.

Vállalkozás magazin hírek
Már 16 engedélyezett online pénztárgép közül tudnak válogatni a vállalkozók
Már 16 engedélyezett online... Újabb, online adatkapcsolatra képes pénztárgép kapott forgalmazási engedélyt, így a cserére kötelezettek már tizenhat gép közül választhatnak - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön az MTI-t. A közlemény szerint hétfőn Szintézis Informatikai Zrt. NOVATEK-F típusú pénztárgépe kapott forgalmazási engedélyt a Magyar Kereskedelmi...
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt sürget két társaság
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt... A Rádió Tele5 Taxi és a Budapest Taxi szerint kedvezményes hitelekkel kellene...
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV): magasabb bevételi tervet kell teljesíteni
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV):... Az idei nehéz év lesz az adóhatóság számára - nyilatkozta a Nemzeti Adó- és...
Cégalapítás székhelyszolgáltatással - Support Group Kft.

Cégalapítás székhelyszolgáltatással - Support Group Kft.

Praktikus, gazdaságos székhelyszolgáltatás Mindazoknak: Ak iknek nincs idejük állandó jelleggel irodájukban tartózkodni, hanem inkább vállalkozásuk fő tevékenységére koncentrálnának. Ezt a székhelyszolgáltatás biztosítja Önnek. A székhelyszolgáltatást ajánljuk azoknak, akiknek nincsen budapesti ingatlanjuk, de mégis Budapesten szeretnék a cég székhelyét bejegyeztetni. Kis- és középvállalkozások számára a székhelyszolgáltatás költség hatékony megoldás a székhelyük biztosítására, hogy ne kelljen a bevételük tetemes részét az irodai teendők ellátására fordítaniuk. Cégvezetőknek, akik szeretnének időben értesülni a cég székhelyre érkezett küldeményükről. Székhelyszolgáltatásunk olyan mintha saját titkárnője lenne, aki elintézi Önnek az adminisztrációt. Székhely szolgálat az Ön sikeréért! Optimális ár-érték aránnyal rendelkező székhelyszolgáltatást kínálunk. Levesszük a mindennapos adminisztráció terheit a válláról. A székhelyszolgáltatás szerződéskötés egyszerűen, gyorsan.

Cégalapítás, cégjog

Cégalapítás, cégjog

Ügyvédi irodánk segítséget nyújt a közbeszerzési eljárásban való részvételhez szükséges ajánlat megfelelő összeállításában. Értelmezi és közérthetően ismerteti ügyfeleivel az eljárásban történő részvétel feltételeit. Ez irányú igény esetén összeállítja a teljes ajánlatot. Nem egyértelmű előírások esetében hivatalos úton beszerzi a szükséges információkat az ajánlatkérőtől. Tárgyalásos eljárás esetében ügyvédi irodánk teljes körűen, és a megfelelő képesítésű szakemberekkel képviseli ügyfeleit. Keresse ügyvédi irodánkat bizalommal!

Cégalapítás, elektronikus cég alapítás

Cégalapítás, elektronikus cég alapítás

Cégalapítás, elektronikus cég alapítás. Kft alapítás, Bt alapítás, csődeljárás, felszámolás, cég megszüntetése. Weblapunk kapcsolatban áll OVB Független Pénzügyi Tanácsadó céggel , amely 400 pénzintézettel áll kapcsolatban. A pénzügyi tanácsadás ingyenes és független, tehát Ön biztos, hogy a piacon elérhető legjobb pénzügyi szolgáltatást tudja igénybe venni.

Cégalapítás, Kft alapítás szakszerűen

Cégalapítás, Kft alapítás szakszerűen

Egy cég megalapításának kapujában rengeteg megválaszolatlan kérdés merül fel. Induláskor még nincs bevétel, ilyenkor minden forintnak helye van, nem dobálhatjuk ki a pénzt az ablakon. Fontos, hogy a cégalapítás költsége ne legyen túl magas, de még fontosabb, hogy utána is alacsony áron kapja meg a cég a működéséhez szükséges jó minőségű szolgáltatásokat. A Cégszolgálat Kft. könyvelési, székhelyszolgáltatási, adókímélő csomagjaival Ön rengeteget spórolhat

Company Solutions

Company Solutions

Cégalapítás szakértőktől! Annak ellenére, hogy a cégalapítás iratmintával történik és minden ügyvéd ugyanazt az iratmintát adja be a cégbírósághoz, nem mindegy az eljáró cégalapító felkészültsége, hiszen minden egyes cég sajátosságaihoz mérten kell a cég konstrukcióját meghatározni (pl. adószám igénylése, nyereségfelosztás). Adózásban jártas kollégánk igen fontos tanácsokkal látja el Önöket, melyet a cég működése során pénzre is tud váltani! A cégalapítás során Önnek a cég tőkéjét a bankszámlára befizetnie nem kell, annak rendelkezésre bocsátásáról kell csak nyilatkoznia, erre a cégtörvény ad lehetőséget. Közjegyzőhöz sem kell mennie, aláírás-mintáit mi helyben, ingyen készítjük el. Minden ügyintézés egy helyen, irodánkba csak egyszer kell elfáradnia!

Dr. Benedek Csaba ügyvéd (Budapest)

Dr. Benedek Csaba ügyvéd (Budapest)

Kiemelt szakterületeim: Ingatlan adásvételi szerződések, ingatlanjog, cégalapítás és társasági jog, házassági bontóperek és családi jog, munkajog, örökléssel összefüggő ügyek, általános polgári jog (kártérítési, és tartozásos ügyek, szerződések megszegése, végrehajtási eljárás, stb.) Kérem, tekintse meg a www.drbenedek.hu címen elérhető honlapomat, ahol a szolgáltatással kapcsolatban minden egyéb részletes információt is megtalálhat, továbbá egyszerűen és közvetlenül kérhet tájékoztatást az irányadó díjszabásról (az ügyvédi megbízási, illetve munkadíjról), valamint ingyenes online jogi tanácsadást is kérhet.

Hirdetés
dr. Hercsik Alexandra Ügyvédi Iroda

dr. Hercsik Alexandra Ügyvédi Iroda

Irodánk a legtágabb értelemben vett polgári jogi ügyletekhez nyújt jogi segítséget, ? mint például ingatlan adásvételi szerzodés megkötése teljes köru földhivatali ügyintézéssel, hagyatéki eljárásban történő jogi képviselet, kártérítési igény érvényesítése, cégalapítás, cégmódosítás, átalakulás, válóper, gyermekelhelyezés stb., ? mindemellett pedig speciális adójogi ismereteket igénylo kérdések megoldása, adóhatóság elotti jogi képviselet, illetve bünteto eljárásjogi képviselet képezik Irodánk fo profilját. Továbbá vállaljuk cégek tartós megbízás keretében történo általános jogi képviseletét. Irodánk ingatlanszakérto, könyvelo, adótanácsadó, illetve felszámolási és vagyonfelügyeleti specialista szakemberekkel is szorosan együttmuködik, így komplex, nem kizárólag jogi ismereteket igénylo feladatok elvégzését is vállaljuk.

Dr. Mohos Gábor egyéni ügyvéd

Dr. Mohos Gábor egyéni ügyvéd

Ha Ön cégalapítást, cégmódosítást tervez, jogi ügyeinek gyors, költséghatékony megoldása érdekében ügyvédi szolgáltatással állok rendelkezésére előre egyeztetett időpontban. Cége működése folyamán olyan változások is előfordulnak, ami cégbírósági változásbejegyzést von maga után. Ha Önök változásbejegyzést indítanak, a cég adatain kívül szükséges a cég döntésre jogosult szervének, vagy tagjának a változás alapjául szolgáló határozata, továbbá, ha a változás bírósági vagy hatósági határozaton alapul, az erre vonatkozó okirat. Ha bármilyen kérdése van cégalapítással, változásbejegyzéssel, kft alapításával kapcsolatban, kérem hívjon bizalommal!

Dr. Rozgonyi Anikó - ügyvéd

Dr. Rozgonyi Anikó - ügyvéd

A Dr. Rozgonyi Anikó Ügyvédi Iroda Budapest XIII. kerületében az Újlipótvárosban található. Vállaljuk magánszemélyek és cégek peres és peren kívüli képviseletét, jogi tanácsadást, cégalapítást, ingatlan adásvételi és egyéb szerződések szerkesztését, külföldi örökségek felkutatását. Bővebb információért látogasson el honlapunkra.

Lupovici Ügyvédi Iroda

Lupovici Ügyvédi Iroda

Az Ügyvédi Irodát Dr. Lupovici Jack ügyvéd alapította. Tevékenységünk középpontjában az ingatlanjog, a társasági jog, a kereskedelmi jog, a szerződési jog és a büntetőjog áll, ugyanakkor széleskörű szakmai ismeretekkel és gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezünk a munkajog és kártérítési jog területén is. Ügyfélkörünkben megtalálhatóak magánszemélyek, jogi személyek, társasházak, magyar és nemzetközi gazdasági társaságok. Az Ügyvédi Iroda több szervezet részére nyújt jogi szolgáltatásokat tartós megbízás keretében. Legfőbb jellemvonásunk a nagyfokú rugalmasság, az ügyek gyors és hatékony megoldása a viszonylagosan alacsony díjazás ellenében. Az Ügyvédi Iroda valamennyi munkatársa mind a jogi tanácsadás, mind pedig a perbeli képviselet terén kellő szakmai tapasztalattal rendelkezik. Ügyvédi Irodánk célja a jogi kérdések gyakorlatias, ügyfélközpontú megközelítése és azok hatékony megoldása a legmagasabb szakmai színvonalon, ennek során törekszünk a jogi feladatok ügyfélközpontú megközelítésére, a felmerülő lehetőségek közérthető ismertetésére, a döntésben való segítségnyújtásra és az ügyek minél egyszerűbb módon történő megoldására.

Pénzügyi kisokos vállalkozóknak

Pénzügyi kisokos vállalkozóknak

Egy oldal, ahol összegyűjtve megtalálhatóak a legfontosabb pénzügyi fogalmak, amelyeknek az átolvasása bármikor segítséget nyújthat a mindennapi ügyintézés során kis- és középvállalatoknak és magánszemélyeknek egyaránt. Összefoglalót olvashatunk többek között a pénzforgalomról, a különféle fizetési módokról, az e-bankolásról, és a bankkártya-használatról, amelyek jelentősen megkönnyítik a pénzügyek kezelését nem csak a vállalkozóknak, de a magánszemélyeknek is. Ezen kívül megtakarítási és befektetési alternatívákról is találhatunk egy áttekintést, csakúgy, mint a lízing és a faktoring lényegéről és a hozzájuk kapcsolódó fontos fogalmakról. Tehát lényegében egy pénzügyi kisokosról van szó, amely hasznos forrás azoknak, akik gyorsan és könnyen szeretnének megtalálni egy-egy fontos pénzügyi fogalmat.

Szakmakódok

Szakmakódok

Ezen az oldalon az egyéni vállalkozói tevékenységek osztályozását találhatod meg ABC sorrendben. A szakmakódok az egyéni vállalkozók részére elengedhetetlenek, mivel ezek alapján engedélyzik a vállalkozói tevékenységeket, illetve állítják ki a vállalkozói igazolványokat.

Ügyvéd

Ügyvéd

Cégjog . Cégalapítás, cégmódosítás, cégbejegyzési eljárás, változás bejegyzési eljárás a ma már kötelező elektronikus cégeljárással. Ingatlan - Adásvételi szerződések, ajándékozási szerződések elkészítése, ellenjegyzése, véleményezése, és teljes körű ügyintézés az illetékes földhivatal előtt. Munkajog - Cégek, munkavállalók képviselete peres és nemperes ügyekben, üzemi balesetek sérültjeinek képviselete.

Üzleti terv, vállalkozás indítás

Üzleti terv, vállalkozás indítás

Ne bízza a véletlenre induló vállalkozása sikerét! A VállalkozásInditó programmal tudatosan készüljön fel az üzleti sikerre! A Vállalkozásindító programot azért dolgoztuk ki sok-sok vállalkozó, oktató és tanácsadó közreműködésével, hogy minél több sikeres vállalkozás legyen.

Tuti menü