Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vállalkozás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Vállalkozás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: vallalkozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 285 db
15. kerületi megbízható könyvelés, korrekt áron

15. kerületi megbízható könyvelés, korrekt áron

Könyvelés, könyvvizsgálat, cégalapítás Budapest 15. kerületében. Válasszon minket mert, megbízható, profi regisztrált mérlegképes könyvelőinkkel vállaljuk egyéni vállalkozók, kis- és középvállalatok (Kft., Bt.), társasházak könyvelését, bérügyintézést, teljes körűen. Nálunk nem kell napokkal előre bejelentkezni, könyvelőirodánk nyitva tartása rugalmas, elérhetőségünk szinte állandó. Pénzügyi tanácsadással is segítjük a vállalkozások sikerét, ügyfeleinknek a könyvelés havi díja ezt tartalmazza. Cégalapítás helyben, kényelmesen, 25%-os kedvezményes induló könyvelési díjjal! Online könyvelés keretében elektronikus formában, de akár futárral is eljuttathatja hozzánk az anyagot. Megbeszélés szerint könyvelési anyagért házhoz megyünk Budapest területén! Forduljon hozzánk bizalommal!

A sikeres cégvezető és CRM bevezetés jellemvonásai

A sikeres cégvezető és CRM bevezetés jellemvonásai

Az ügyfélkapcsolat kezelés - CRM - sokkal több mint egy szoftver. Minden, amit azért tesz, hogy ügyfelei elégedettek legyenek. Minden, amit a cég az ügyfeleivel azért tesz, hogy azok elégedettebbek legyenek. A CRM szoftverek segítenek megszervezni és részben automatizálni az üzleti folyamatokat ? mint az értékesítés, ügyfélszolgálat és marketing egy része. Célja, hogy érdeklődőit vevőkké konvertálja, megtartsa meglévő vevőit és az elégedett vevők új ajánlásait hatékonyan feldolgozza. Egy CRM szoftver beszerzése azonban csak az első lépés, viszont a befektetett munka többszörösen is megéri. Tanulmányunkban bemutatjuk azokat a főbb jellemvonásokat, melyekkel egy cégvezetőnek rendelkeznie kell ahhoz, hogy cégében sikeresen bevezethessen egy CRM szoftvert.

A sikeres vállalkozás titka

A sikeres vállalkozás titka

Kik lesznek sikeresek? (Az élet minden területére vonatkozik!) - Akiknek van határozott céljuk, amiért képesek kitartóan dolgozni! - Akik szeretnek tanulni! - Akik megbízhatóak! - Akik a munkájukat komolyan veszik! - Akiknek jó kapcsolataik vannak! - Akikben megbíznak az emberek! - Akik igazi jó vezetők! - Akik szívesen segítenek másokon! - Akik könnyen taníthatók! - Akik jól tudnak tanítani! - Akik intelligensek, csak megfelelő hiteles információk után döntenek! - Akik minden körülmények között vállalják a felelősséget a tetteikért!

Vállalkozás magazin hírek
Már 16 engedélyezett online pénztárgép közül tudnak válogatni a vállalkozók
Már 16 engedélyezett online... Újabb, online adatkapcsolatra képes pénztárgép kapott forgalmazási engedélyt, így a cserére kötelezettek már tizenhat gép közül választhatnak - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön az MTI-t. A közlemény szerint hétfőn Szintézis Informatikai Zrt. NOVATEK-F típusú pénztárgépe kapott forgalmazási engedélyt a Magyar Kereskedelmi...
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt sürget két társaság
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt... A Rádió Tele5 Taxi és a Budapest Taxi szerint kedvezményes hitelekkel kellene...
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV): magasabb bevételi tervet kell teljesíteni
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV):... Az idei nehéz év lesz az adóhatóság számára - nyilatkozta a Nemzeti Adó- és...
A vállalkozók bankja

A vállalkozók bankja

A Bankárnet tíz éves pályafutása alatt sikeresen segített a hitelügyintézés folyamatában négyezer elégedett ügyfél számára. Ez alatt az egy évtized alatt Magyaroroszág legjobb és legszakértőbb bankjaival dolgoztunk ki igen szoros kapcsolatot, így bátran jelenthetjük ki, hogy a nálunk talált hitelekben nem csalódhat. Tapasztalt, és szakértő munkatársaink önt is díjmentes tanácsadással várják.

ActionCOACH

ActionCOACH

Minden sikeres sportoló mögött ott áll az edzője. Az élre törő, a céltudatos sportolókat trénereik (coachok) segítik. Ahogy a sportban, az üzleti életben is Coachra van szükség az igazi eredményekhez. Az ActionCOACH a kis- és középvállalatok fejlesztését tüzte ki célul: üzletember ad tanácsot üzletembernek. A kis- és közepes vállalkozásokat is megilleti a lehetőség, hogy hatékony, és igazán célravezető formában kapjanak segítséget üzletük fejlesztéséhez. Az ActionCOACH a világ legnagyobb üzleti tanácsadással foglalkozó szervezete, mára globális franchise hálózattá fejlődött, helyi irodáik lassan minden földrészen megtalálhatók, s immár Magyarországon is! Vállalkozó hozta létre vállalkozóknak, kis- és közepes vállalkozás-tulajdonosok, vezetők igényeit szem elött tartva.

Adattárház építés

Adattárház építés

Túl sok adat, átláthatatlan helyzet? Rengeteg riport, kevés használható információ? Számtalan elemzés és adatbázis, mégsem megfelelő hatékonyság? Ha cége komoly ügyfélforgalmat bonyolít, rengeteg munkatárssal és kiemelkedő méretű adatbázisokkal dolgozik, úgy érdemes kipróbálnia minket. Innovatív, minőségi megoldásainkkal értéket teremtünk partnereinknek és partnereink ügyfeleinek, hozzásegítve őket, hogy elgondolásaikból valós eredmény születhessen. Feltárjuk, megértjük, elemezzük és szintetizáljuk ügyfeleink problémáit, kérdéseit, szükséges fejlesztési területeit. Teljes felelősséget vállalunk az általunk létrehozott megoldások működéséért, működtetéséért. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Adó Blog

Adó Blog

Adózásról könnyedén. Frissített tartalomból: Adó-, táppénz- és járulék jogszabályváltozások - Januártól módosul az Áfa-törvény - Fizetési kedvezmény (APEH) - Negatív ÁFA - Családipótlék az adóalapban - A mérlegbeszámoló elmulasztása - Az ÁFA visszamenőleges visszaigénylése...

Adó és Könyvelés - FRAME Könyvelő és Adótanácsadó Iroda Kft

Adó és Könyvelés - FRAME Könyvelő és Adótanácsadó Iroda Kft

Ön célja a nyereségtermelés, nem pedig az adótermelés - vegye igénybe a Frame Könyvelő és Adótanácsadó Iroda szolgáltatásait. Segítünk Önnek hogy eligazodjon az adózás rejtelmeiben és kihozza cégéből, vállalkozásából a maximális profitot. Keresse fel weboldalunkat és kérjen információt szolgáltatásaink kapcsán, akár online is!

Adó Zóna

Adó Zóna

Tgyás, gyed, gyes 2009-2010 - kalkulátor - Milyen összegű családtámogatásra számíthat jelenleg és a 2010. május 1-től változó juttatások kapcsán? - Adózás magánszemélyként: ki, hogyan és mi alapján? Amennyiben van az adott konkrét esetre vonatkozó nemzetközi szerződés, akkor az abban foglaltak szerint kell az adózó illetőségét meghatározni, a személyi jövedelemadóról szóló törvény illetőségre vonatkozó rendelkezését figyelmen kívül kell hagyni. Még számtalan, adózás és egyéb témakörben találhat hasznos olvasnivalót az oldalon.

Hirdetés
Adóátvilágítás - Kerek Auditor Bt.

Adóátvilágítás - Kerek Auditor Bt.

Átfogó szolgáltatást nyújtunk a vállalkozások minden területén, az alapítástól kezdődően, az ezzel kapcsolatos adójogi, adózási és stratégiai kérdésekig az eredményes működés érdekében hazai kis, közepes és nagyvállalatoknak. Nagy hangsúlyt fektetünk mindennapi munkánkba, melyről Ön is bármikor meggyőződhet. Szívesen szakítunk időt egy bizalomteljes beszélgetésre, hogy az Ön egyéni problémáját a lehető legoptimálisabban tudjuk megoldani. Adózási kérdésekben és ezek megoldási lehetőségeiről nagy gyakorlati tapasztalattal és érthetően tudunk tárgyalni. A feladataink elvégzése érdekében flexibilis irodanyitvatartási idővel állunk rendelkezésükre, esetenként magától értetődően az esti órákban vagy hétvégéken is. Irodánk struktúrája mindenkor lehetővé teszi a határidők betartását, a rövid döntési utak pedig az Önök megelégedését garantálják.

Adóbevallás készítése

Adóbevallás készítése

Szolgáltatásaink címszavakban: Adóbevallás készítése. Személyi jövedelemadó bevallás már 2009 február hónaptól. Cserélje le könyvelőjét és naprakész adózási és könyvelési információkat fog kapni. A bevallás elkészítésének díját számla alapján kérjük előre átutalni OTP bankszámlánkra. Adótanácsadás óránként 10.000 Ft. Az adótanácsadás óradíját számla alapján kérjük szintén előre átutalni. Regisztráció intézés, adóhatóság előtti képviselet felelősségbiztosítással. Bérszámfejtés, munkaügy, könyvelés, NYENYI bevallások, szabályzatok stb. Bejelentkezés alapján - előzetesen telefonon ( vagy email ) történt megbeszélés és előjegyzéssel- fogadjuk ügyfeleinket.

AdóJogász - APEH ellenőrzés és jogi segítség

AdóJogász - APEH ellenőrzés és jogi segítség

Mi felvállaljuk az adózással, adóellenőrzéssel kapcsolatos megbízások nehéz feladatát. Munkánk során ügyfeleink érdekeit a legfelsőbb jogorvoslati fórumokig kívánjuk - tudásunk, gyakorlatunk, tapasztalatunk alapján - érvényesíteni. Ezen feladatunk során - szükség esetén - az adóhatósággal szembeni eljárásban gyakorlatot szerzett szakemberekkel működünk együtt.

Adómentes cafetéria utalvány, béren kívüli juttatás

Adómentes cafetéria utalvány, béren kívüli juttatás

Megérkeztek a legújabb adómentes utalványok! Ön is munkáltató? Akkor döntsön az elektronikus utalvány mellett, ami nem csak adó-és járulékmentes, de 40%-kal olcsóbb javadalom, mint a béremelés! Az ajándék utalvány szinte bármire felhasználható, akár üzleti partnereit is meglepheti vele. A kultúra utalvány, sport utalvány és a számítógép használati utalvány 2 évig levásárolható. Ne vesződjön a cafetéria utalvány igényléssel! Az online utalvány adminisztrációja csak pár kattintás! Sponsorem cafeteria tanácsadás, hívjon!

Adótanácsadás Érd

Adótanácsadás Érd

Legmagasabb szintű adózási és számviteli ismeretekkel, 40 éves gyakorlattal, teljes anyagi felelősséggel vállaljuk egyéni vállalkozások, gazdasági társaságok napi és utólagos könyvelését, bérszámfejtését, bevallások elkészítését és pótlását. Szolgáltatásunk magában foglalja a nyilvántartások, bevallások vállalkozások számára kedvező elkészítését, képviseletet a hivatalok előtt (Apeh, Oep, Önkormányzat, stb.).

Adózási tanácsok Szegeden

Adózási tanácsok Szegeden

Teljes körű ügyviteli szolgáltatások Szegeden. Könyvelés, könyvvizsgálat, adótanácsadás, bérszámfejtés, bevallások készítése, minőségbiztosítási garanciákkal. Oldalunkon az évek során leggyakrabban feltett kérdésekre adott közérthető válaszokból válogatott gyűjtemény olvasható, amely az évek során több száz cikkből álló információs adatbázissá nőtte ki magát.

AdWords szakértők az online elérhető vállalkozásokhoz

AdWords szakértők az online elérhető vállalkozásokhoz

A dinamikusan fejlődő net-Position Kft. személyesen felkereshető Budapesten, a XI. kerületben, de online vagy telefonos egyeztetéssel az ország bármely területén megtalálható cégeknek biztosítja online, a weblapok hirdetéseinek kezelését. A Google Partner ügynökség, hatékonyan tudja kezelni a weblapokat, az AdWords minősített szakembereinek jóvoltából. A folyamatosan fejlődő csapat összhangban dolgozik együtt, és készséggel segítenek az ügyfeleik számára, a felmerülő problémákat tekintve, valamint rendszeres kontaktust tartanak velük.

Affiliate Marketing - Partnerprogramok

Affiliate Marketing - Partnerprogramok

'Az Affiliate Marketing a linkmarketing legfejlettebb és legjövedelmezőbb formája. Alkalmazásával akár a nulláról indulva is jelentős és folyamatos bevételre tehet szert...' Az affiliate marketing a legjobb út az induláshoz. Egy klub, ahol az Ön sikere a legfontosabb szempont. Ha Ön éppen csak elindította, vagy most szeretné elindítani az online vállalkozását és akar egy egyszerű és bizonyított módszert, hogy végül megkeresse az első 10 000 Ft-ot az interneten ...akkor ez az egyik legfontosabb információ, amit valaha olvasott...

Tuti menü