Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kezdő vállalkozó - egyéni vállalkozás képes leírás - Vállalkozás.tlap.hu
részletek »

Kezdő vállalkozó - egyéni vállalkozás - Vállalkozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vallalkozas.tlap.hu » Kezdő vállalkozó - egyéni vállalkozás
Keresés
Találatok száma - 10 db
A sikeres vállalkozás titka

A sikeres vállalkozás titka

Kik lesznek sikeresek? (Az élet minden területére vonatkozik!) - Akiknek van határozott céljuk, amiért képesek kitartóan dolgozni! - Akik szeretnek tanulni! - Akik megbízhatóak! - Akik a munkájukat komolyan veszik! - Akiknek jó kapcsolataik vannak! - Akikben megbíznak az emberek! - Akik igazi jó vezetők! - Akik szívesen segítenek másokon! - Akik könnyen taníthatók! - Akik jól tudnak tanítani! - Akik intelligensek, csak megfelelő hiteles információk után döntenek! - Akik minden körülmények között vállalják a felelősséget a tetteikért!

Egyéni vállalkozás feltételei

Egyéni vállalkozás feltételei

A weboldal a gyermekvállaláshoz kapcsolódó új élethelyzethez nyújt információkat, elsősorban a munka világába visszakerüléshez kapcsolódó nehézségek megoldására, beleértve a vállalkozóvá válás lehetőségét. A bejegyzések több témakört ölelnek fel olyan céllal, hogy mint anya, foglalkoztatott, vagy vállalkozó, illetve vállalkozó és foglalkoztató minél több információt megtaláljon egy helyen. Az egyéni vállalkozást azért emelném ki, mert a legkisebb költséggel, rövid átfutási idővel alapítható és szüntethető meg, valamint szüneteltethető.

KKV Pr- és marketing tanácsadás

KKV Pr- és marketing tanácsadás

Több mint tízéves médiatapasztalattal és ötéves vezetői, rendezvényszervezői, marketing- illetve pr-gyakorlattal alapítottuk meg a Produkciós Részleget. Tudjuk, hogyan lehet halálhír vagy csődeljárás nélkül, kreatív ötletekkel felkelteni a sajtó figyelmét, értékes médiafelületeken szerepelni, hatékonyan kommunikálni az ügyfelekkel. Gyakorlatunk, maximalizmusunk, kiterjedt szakmai és sajtókapcsolati rendszerünk valamint referenciáink garantálják ügyfeleinknek a legmagasabb szintű, teljes körű kiszolgálást - a pr-en túl többek között tartalomszolgáltatási, rendezvényszervezési és marketingterületen is.

Vállalkozás magazin hírek
Már 16 engedélyezett online pénztárgép közül tudnak válogatni a vállalkozók
Már 16 engedélyezett online... Újabb, online adatkapcsolatra képes pénztárgép kapott forgalmazási engedélyt, így a cserére kötelezettek már tizenhat gép közül választhatnak - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön az MTI-t. A közlemény szerint hétfőn Szintézis Informatikai Zrt. NOVATEK-F típusú pénztárgépe kapott forgalmazási engedélyt a Magyar Kereskedelmi...
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt sürget két társaság
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt... A Rádió Tele5 Taxi és a Budapest Taxi szerint kedvezményes hitelekkel kellene...
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV): magasabb bevételi tervet kell teljesíteni
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV):... Az idei nehéz év lesz az adóhatóság számára - nyilatkozta a Nemzeti Adó- és...
KKV Tanácsadás

KKV Tanácsadás

A weboldal KKV Tanácsadással foglalkozik, aminek célja a a magyarországi kis- és középvállalatok segítése, megtalálják azokat a forrásokat, amelyeket a vállalat javára fordíthatnak. Weboldalunk azon KKV tulajdonosknak szól kiknek céljuk, hogy vállalkozásuk 10 év múlva is sikeresen működő szervezet legyen.

Marketing menedzser - Az induló vállalkozások marketingese..

Marketing menedzser - Az induló vállalkozások marketingese..

Ingyenes marketing támogatás induló és újrainduló vállalkozásoknak a Gyorsítósáv magazinban: Szeretnél több új ügyfelet szerezni a vállalkozásodnak? Esetleg a régi vevőidet szeretnéd visszacsalogatni és egyre többet értékesíteni nekik? Netalán mindkettőt? Átgondolt, rendszerezett marketing stratégiák, több új vevő, elégedett ügyfelek, magasabb kosárérték, vastagabb profit itt elérhető: Regisztrálj most és szerezd meg a következő ötven ügyfeledet a marketing segítségével.

MarketingSTART marketingügynökség

MarketingSTART marketingügynökség

Marketingben kezdő vállalkozóknak segítünk új vevőket szerezni mellébeszélés nélkül. Ha nehezen megy saját magad népszerűsítése, ha jó lenne egy kis segítség a reklámok területén, akkor minket imádni fogsz. Segítünk megalkotni marketingstratégiád, mellyel vonzóan tudod majd bemutatni a vállalkozásodat leendő vevőid előtt. Ne érd be egy szerényebb álommal, inkább tanuld meg jobban eladni magad! Ha szívesen olvasnál marketingről, reklámokról, akkor mindenképpen kattints honlapunkra és böngéssz friss cikkeink között.

Sikermarketing

Sikermarketing

Induló vállalkozás, az üzlet kezdete - érdemes belekóstolni! A vállalkozás indítás nehéz feladat, akár rendelkezünk már üzleti tapasztalattal, akár nem. Milyen üzletet indítsak? Milyen szolgáltatást keresnek? Milyen terméket vennének meg az emberek? Hogyan reklámozzak? Ezek a kérdések sorban felvetődnek, amikor a vállalkozó belefog a nagy munkába. A cégalapítás adminisztrációs buktatóin küszködve azonban már lépésenként végig kell gondolni, miből is fog állni az üzleti terv, milyen marketingstratégia az, amivel belépünk álmaink piacára. Az első kérdés: szeretjük-e őszintén a vállalkozást, amit indítani szándékozunk? - a kérdés, amit a marketing tankönyvek soha nem tesznek fel. Ha igen, nincs semmi baj. Akkor képesek leszünk mindent megtenni érte, élvezni fogjuk, amit csinálunk, szabadidőnkben pedig az üzletmenet kérdései foglalkoztatnak majd leginkább, anélkül, hogy ez megterhelő lenne. És a többi kérdés szép sorban...

Személyes reklámhoz névjegykártya készítés

Személyes reklámhoz névjegykártya készítés

Minden vállalkozás számára fontos lehet az egyediség, és hogy bárki számára könnyen megismerhető legyen. A reklámozás elengedhetetlen kelléke a névjegykártya, mely segítségével könnyebb a kapcsolat teremtés és a személyesebb kapcsolat fenntartása az ügyfelekkel, üzleti partnerekkel. Ebben kiváló segítségül lehet a Digi-Print Nyomda, ahol egyénileg is meg lehet tervezni a névjegykártyákat, valamint vázlat alapján a cég is képes megvalósítani az elképzeléseket. Többek között katalógusok összeállításával és plakátok nyomtatásával is foglalkoznak.

Vállalkozói Túlélő Portál

Vállalkozói Túlélő Portál

Üdvözlöm a Vállalkozói Túlélő Portálon - ahol a segítség az üzleti élet dzsungelében! Volt már olyan, hogy eszébe jutott valami nagyon jó ötlet egy üzlethez és amikor meg akarta "csinálni" nem tudta hogyan is kezdje és nem volt kihez fordulnia? Most már van! ...Itt megfelelő tudás birtokába juthat és gyakorlati támogatást és segítséget kaphat vállalkozása kitalálásához, vállalkozása indításához és már működő vállalkozása még sikeresebbé tételéhez.

Hirdetés
Vezető számára: üzleti coaching

Vezető számára: üzleti coaching

Magyari Éva üzleti coaching szolgáltatást kínál ügyfelei részére, hogy jóból kiváló vezetőkké váljanak. A cégvezetőknek sok dilemmájuk, gondjuk van, melyeket nem tudnak megosztani sokszor senkivel sem. Az üzleti coach segítségével végig gondolhatják ezeket, olyan megoldásokat találva végül, melyekre a coach-csal folyatatott beszélgetés nélkül nem találtak volna rá. Az üzleti coach nem receptet, hanem új tudást ad és egyben mozgósítja coaching partnere intuícióit.

Tuti menü