Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pályázatok - vállalkozás képes leírás - Vállalkozás.tlap.hu
részletek »

Pályázatok - vállalkozás - Vállalkozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vallalkozas.tlap.hu » Pályázatok - vállalkozás
Keresés
Találatok száma - 15 db
Aktuális uniós pályázatok 2020-ig

Aktuális uniós pályázatok 2020-ig

Aktuális uniós pályázatok egy helyen. Az oldalon megtalálhatóak a kis-, és középvállalkozásoknak, önkormányzatoknak és nonprofit szervezeteknek szóló pályázati kiírások a pályázat típusa szerint csoportosítva. A Széchenyi 2020 program pályázatai számtalan területen biztosítanak fejlesztési lehetőséget, amelyhez társaságunk teljes körű pályázati szolgáltatáscsomagot kínál. Ingyenes pályázati audit szolgáltatásunk keretében felmérjük, hogy egy vállalkozásnak/szervezetnek milyen területen érdemes fejlesztenie. A pályázati tanácsadás keretében közösen megtaláljuk a legoptimálisabb pályázati forrásokat, amelyek lehívását sikerdíjas pályázatírás szolgáltatásunk biztosítja.

EU projektmenedzsment és pályázatírás

EU projektmenedzsment és pályázatírás

A mai megbízhatatlan cégvilágban, amikor pályázati tanácsadók és cégeik jelennek meg a semmiből, majd tűnnek is el néhány hónap múlva, jelentős értéket képviselhet egy olyan csapat, amely már azóta együtt dolgozik, amióta egyáltalán Európai Uniós támogatások léteznek. Értéket képviselhet egy olyan csapat, aminek a neve az évek során egybeforrt az állandósággal és a megbízhatósággal, amely már több száz projekt megvalósításában működött közre, és amelyhez bátran fordulhat tanácsért bárki, legyen az személyében vállalkozás-, civil szervezet-, vagy egy önkormányzat képviselője.

EURO Pályázat: EU-s pályázatok, tanácsadás

EURO Pályázat: EU-s pályázatok, tanácsadás

Professzionális pályázatírás, pályázati tanácsadás az EURO Pályázat Kft. jóvoltából. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek az EU-s pályázatok terén. Segítenek a pályázatírásban, azoknak, akik tanácstalanok. A cég arra törekszik, hogy minél több vállalkozás tudjon az EU-s szabályoknak megfelelő szintű fejlesztést, beruházást megvalósítani. Szolgáltatásaik között megtalálhatunk térítésmentes(pályázatfigyelés, személyes konzultáció, forrástérkép elkészítése) ajánlatokat is. A hírek aloldalon a látogatók nyomon követhetik, a legfrissebb információkat. A cég Budapesten, a XVIII. kerületben található, jól megközelíthető helyen.

Vállalkozás magazin hírek
Már 16 engedélyezett online pénztárgép közül tudnak válogatni a vállalkozók
Már 16 engedélyezett online... Újabb, online adatkapcsolatra képes pénztárgép kapott forgalmazási engedélyt, így a cserére kötelezettek már tizenhat gép közül választhatnak - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön az MTI-t. A közlemény szerint hétfőn Szintézis Informatikai Zrt. NOVATEK-F típusú pénztárgépe kapott forgalmazási engedélyt a Magyar Kereskedelmi...
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt sürget két társaság
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt... A Rádió Tele5 Taxi és a Budapest Taxi szerint kedvezményes hitelekkel kellene...
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV): magasabb bevételi tervet kell teljesíteni
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV):... Az idei nehéz év lesz az adóhatóság számára - nyilatkozta a Nemzeti Adó- és...
GKF Csoport - A fejlesztési partner

GKF Csoport - A fejlesztési partner

Komplex gazdaságfejlesztés a hazai gazdaság szereplőinek. Ingyenes audit szolgáltatásunk keretében felmérjük, hogy szervezetének milyen területen érdemes fejlesztenie: K F, IT, energetika, felnőttképzés, folyamatoptimalizálás. A tanácsadás keretében közösen megtaláljuk a legoptimálisabb finanszírozási lehetőségeket. A finanszírozás területén minden hazai és uniós pályázati forrás rendelkezésre állását garantálni tudjuk, amennyiben Ügyfelünk jogosult lehet annak lehívására. Kivitelező partnereink között megkeressük a legjobb ajánlatot, végül projektzárásig menedzseljük a fejlesztési projektet.

Hatékony pályázati adminisztráció

Hatékony pályázati adminisztráció

Egy nagyobb méretű pályázat adminisztrációs terhe és összetettsége meghaladja azt a szintet, amit egy táblázatkezelő programmal jól lehetne menedzselni. Szakembereink azért fejlesztették ki a ProAnt pályázati projektkezelő célszoftvert, hogy az a rendkívül időigényes és hibalehetőségekkel bíró feladatok megoldását hatékonyabbá tegye. A rendszer egységesíti és nagyrészt automatizálja a pályázatkezelés folyamatait, azon belül is különösen a TÁMOP, TIOP, illetve a leendő EFOP, TOP, VEKOP és GINOP pályázatokra lett optimalizálva.

Közbeszerzési pályázatok

Közbeszerzési pályázatok

Közbeszerzési és egyéb pályázati felhívások - naponta a postafiókjában! Tender-Értesítő Kft. Európa legátfogóbb közbeszerzési és privát pályázati adatbázisa: 13 ország és a TED kiirásait tartalmazza. Megtakaritjuk Önnek a keresgélést: e-mail-en, az Ön igényei szerint cégreszabottan küldjük a pályázati lehetőségeket. Több mint 1.000 információs forrást dolgozunk fel folyamatosan.

Mátrix-Workmanlike Kft.

Mátrix-Workmanlike Kft.

Cégünk pályázatokkal, üzleti tanácsadással és elemzéssel, képzéssel, PR és kommunikációs tevékenységgel, projektmenedzsmenttel kapcsolatos feladatokkal foglalkozik. Az utóbbi időszakban ? a piaci igényekhez igazodva ? tevékenységünket kiterjesztettük a facility management-re (létesítmény menedzsment), valamint turisztika területére is. Munkánk során elkötelezettek vagyunk széles tevékenységi portfóliónk minden egyes területének kiemelkedő színvonalú ellátásáért. Ismerje meg széles szolgáltatás palettánkat!

Pályázat és pályázatírás

Pályázat és pályázatírás

Az InnoConsult Kft. több szakemberből kialakult gárdája garantálja az Ön támogatási sikerét! 2007 óta közel 20 milliárd (!) Forintnyi pályázati pénzt tudtunk összeírni ügyfeleinknek, akik sikerrel tudták fejleszteni vállalkozásaikat! Mindezeket az Új Magyarország Fejlesztési Terv, a Nemzeti Fejlesztési Terv, a Széchenyi Terv, a mezőgazdasági és vidékfejlesztési, valamint az interregionális fejlesztési programok keretében.

Pályázat Portál

Pályázat Portál

Minden, ami pályázat, pályázatkészítés és tanácsadás. 1. Pályázati tanácsadás, pályázatkészítés, témafigyelés: A cégek, önkormányzatok fejlesztési elképzeléseihez megpályázható magyar és EU forrásokat feltárjuk, megjelölve a forráskombinációs lehetőségeket is. Ha van pályázat, azt elkészítjük, segítünk a kiíró szervezetekkel történő tárgyalásban, az elszámolásban. Ha nincs a projekthez kapcsolható pályázat, akkor témafigyelést vállalunk és a megbízónak jelezzük amikor a témájához illeszthető felhívás megjelenik. (Projektgazdának.) 2. Pályázati információszolgáltatás: Hirlevél, témafigyelés. 3. Képzés: A pályázati szemináriumokon a témakör legjobb előadóival, szakembereivel tud konnzultálni."

Hirdetés
Pályázatfigyelő

Pályázatfigyelő

A Pályázatfigyelő a hazai társadalmi szervezetek és alapítványok, intézmények, magánszemélyek, önkormányzatok, vállalkozások számára meghirdetett pályázati kiírások gyűjteménye...A Pályázatfigyelő szerkesztősége lehetősége szerint mindent megtesz az általa továbbított pályázatok adatainak valódiságáért.

Pályázatírás, pályázatok, tanácsadás | AAI Tender Kft.

Pályázatírás, pályázatok, tanácsadás | AAI Tender Kft.

Az AAI Tender Kft. a projektgenerálás, a pályázatírás, a projektmenedzsment, a pályázatok pénzügyi elszámolásának lebonyolítása, valamint a projektek utóellenőrzésének végrehajtása terén sok éves, kiterjedt és széles körű tapasztalatra tett szert legyen szó ágazati, vagy regionális fejlesztési programokban való közreműködésről; a vállalkozások fejlesztésétől a turisztikai nagyprojektek lebonyolításán át egészen az energetikai - megújuló energiaforrásokkal kapcsolatos - korszerűsítést célzó, vagy éppen településfejlesztési, valamint közintézmények fejlesztési akcióinak végrehajtása tématerületekről egyaránt.

Sipos József Győző pályázatíró

Sipos József Győző pályázatíró

Sipos József Győző Széchenyi 2020 vállalkozásfejlesztési (GINOP, TOP) és mezőgazdasági pályázatok írásával, hazai és EU-s projektek menedzselésével (PEJ és ZPEJ, PFJ és ZPFJ, ZB, kifizetési kérelem írása), üzleti tervek készítésével, aktuális és társadalmi egyeztetés alatti pályázatok nyomonkövetésével, valamint vállalkozói tanácsadással foglalkozik az ország egész területén. A honlapon megtalálhatók az új Széchenyi 2020 legfrissebb pályázati hírei, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, az Agrárminisztérium legújabb közleményei.

Új Széchenyi Terv pályázatírás - Pályázatok cégeknek

Új Széchenyi Terv pályázatírás - Pályázatok cégeknek

Szeretné fejleszteni, bővíteni cégét, de nincs rá elég pénze? Nem tudja, hogyan kell pályázatot írni? Vegye igénybe az Új Széchenyi Tervet! Önnek nem kell foglalkoznia a pályázatírással, mert mi megírjuk Ön helyett teljesen ingyen! Sikerdíjért dolgozunk, így Önnek csak akkor kell fizetni, ha nyert. Közel 6 700 milliárd forint összegű támogatást lehet igénybe venni 2013-ig. Ön se maradjon le erről a lehetőségről! Lépjen egy nagyot előre - Széchenyi terv

Uniós pályázatok régiók szerint 2014-2020

Uniós pályázatok régiók szerint 2014-2020

A felhasználók eligazodásának megkönnyítése érdekében a Széchenyi 2020 program keretében megjelenő uniós pályázatokat régiók szerint csoportosítva jelenítjük meg. A látogatók a saját régiójukra kattintva tekinthetik meg az ott aktuálisan elérhető uniós pályázatok részleteit, illetve vehetik igénybe az oldal egyéb szolgáltatásait (Tudja meg, hogy pályázhat-e, etc.) Az Ön által kiválasztott uniós pályázathoz társaságunk teljes körű partnerséget kínál a fejlesztési projekt megtervezésétől, a pályázati anyag összeállításán át egészen a projektmenedzsment feladatok elvégzéséig.

Vállalat- és Projektfinanszírozás, Külpiacra lépés

Vállalat- és Projektfinanszírozás, Külpiacra lépés

Az M27 ABSOLVO Consulting a nemzetközi tanácsadó M27 Csoport magyar irodájaként Európa 27 országában, 12 nyelven, 27-féle külpiacra lépési, illetve finanszírozási szolgáltatást nyújt. A cégcsoport Európa-szerte közel 120 tanácsadó tudására és tapasztalatára támaszkodik. Ennek köszönhető, hogy több ezer sikeres projekt elindításában és lebonyolításában működött közre az elmúlt évek során. A finanszírozási és export tanácsadó a hazai vállalkozások nemzetközivé válásában, valamint a növekedés komplex finanszírozásában egyaránt szakértői támogatást kínál. Az M27 ABSOLVO segítséget nyújt ügyfeleinek a piacelemzésben, az új termékek bevezetésében, a nemzetközi piacra lépésben, a partner kiválasztásában, valamint a támogatások és kockázati tőke felkutatásában, megszerzésében az üzleti tervezéstől a megfelelő befektető kiválasztásán át, a tárgyalások segítéséig.

Tuti menü