Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Székhelyszolgáltatás - vállalkozás képes leírás - Vállalkozás.tlap.hu
részletek »

Székhelyszolgáltatás - vállalkozás - Vállalkozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vallalkozas.tlap.hu » Székhelyszolgáltatás - vállalkozás
Keresés
Találatok száma - 7 db
Budapesti székhely

Budapesti székhely

A székhelyszolgáltatást ajánljuk mindazoknak, akik nem akarnak külön költségen, személyzettel központi irodát fenntartani, azoknak a mikro- és kisvállalkozásoknak, vállalkozóknak, akik vállalkozásuk ügymenetére, építésére koncentrálnak. Spórolja meg a személyzetet és az adminisztrációt.

Cégalapítás és székhelyszolgáltatás

Cégalapítás és székhelyszolgáltatás

Az ügyfél érdekeit képviselni a megengedett jogi határok között. Az, hogy mindig a megengedett keretek között mozogjunk, megalapozza szakembereink tudása, folyamatos továbbképzése, magas szakmai színvonala (egyszerűbben mondva sokat látott, tapasztalt munkatársak akik lelkiismeretesen követik a folyamatokat). Elektronikus cégalapítás keretében végigvezetjük gazdasági társaságának teljes alakulási folyamatát.

Székhely szolgáltatás

Székhely szolgáltatás

Székhely szolgáltatás - Budapest Mikor érdemes igénybe vennie székhely szolgáltatásunkat? - Ha nem akarja, hogy vállalkozása bevételeit olyan dolgokra kelljen költenie, mint a székhely rezsi költsége (villany, gáz, víz, csatorna) - Ha nem akar alkalmazottakat tartani akinek minimum napi 4 órában a székhelyen kellene tartózkodnia - Ha nem akarja saját otthonát bejelenteni mint székhely - Ha nem akar külön irodát fönntartani Budapesten havi több tízezer forintért csak azért, hogy legyen hol átvennie hivatalos leveleit Vegye igénybe székhely szolgáltatásunkat és kímélje meg magát attól a kellemetlenségtől, hogy a saját otthonát kell bejelentenie mint székhely.

Vállalkozás magazin hírek
Már 16 engedélyezett online pénztárgép közül tudnak válogatni a vállalkozók
Már 16 engedélyezett online... Újabb, online adatkapcsolatra képes pénztárgép kapott forgalmazási engedélyt, így a cserére kötelezettek már tizenhat gép közül választhatnak - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön az MTI-t. A közlemény szerint hétfőn Szintézis Informatikai Zrt. NOVATEK-F típusú pénztárgépe kapott forgalmazási engedélyt a Magyar Kereskedelmi...
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt sürget két társaság
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt... A Rádió Tele5 Taxi és a Budapest Taxi szerint kedvezményes hitelekkel kellene...
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV): magasabb bevételi tervet kell teljesíteni
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV):... Az idei nehéz év lesz az adóhatóság számára - nyilatkozta a Nemzeti Adó- és...
Székhelyszolgálat iparűzési adó mentes községben

Székhelyszolgálat iparűzési adó mentes községben

Az iparűzési adó jelentős terhet jelent a vállalkozások számára, melyet a helyi önkormányzat szed be. Viszont vannak az országban olyan települések, melyek a munkahelyteremtés érdekében mentesítik a céget ezen adó megfizetése alól. A Cégjegyző Kft segítséget tud nyújtani Önnek abban, hogy áthelyeztesse székhelyét az iparűzési adó mentes Pándra.

Székhelyszolgáltatás Budapesten

Székhelyszolgáltatás Budapesten

Cégünk kisvállalkozóknak, webáruházaknak ,cégtulajdonosoknak biztosít székhelyet a belváros szívében. Ha önnek nincs telephelye és persze nem szeretné saját lakcímét kiadni akkor forduljon hozzánk bizalommal. Nálunk egyszerre több változást is átvezethet plusz költségek nélkül. Természetesen nincs szükség ügyvéd váltásra sem , hogy kedvezményünkben részesülhessen. Teljes diszkréció mellett, személyre szóló ajánlatokkal és kedvezményekkel várjuk önöket. Válasszon minket ,hogy ügyeinek intézése biztosan zökkenőmentes legyen.

Székhelyszolgáltatás hűségnyilatkozat nélkül

Székhelyszolgáltatás hűségnyilatkozat nélkül

Ne kötelezze el magát - nálunk nincs hűségnyilatkozat! Elege van már az egyéves, kétéves hűségnyilatkozatokból? Amikor a szolgáltatás ára csak azért kedvező, mert cserébe hosszú időre el kell köteleznie magát? És mihelyst aláírta már nem is foglalkoznak Önnel, hiszen 2 évig már úgysem megy sehová. A Székhelyek.hu erre kínál megoldást: Ön alacsony piaci áron, mégis szabadon választható időtartamra (akár egy hónapra is) igénybe veheti székhelyszolgáltatásunkat - garantált színvonalon.

Székhelyszolgáltatás országosan 19 irodában

Székhelyszolgáltatás országosan 19 irodában

Cégünk fő profilja a székhelyszolgáltatás újonnan alakuló, vagy akár már meglévő vállalkozások részére. Honlapunkon részletes tájékoztatást talál arról, mi a székhelyszolgáltató feladata, törvényi feltétele, és hogyan lehet a székhelyszolgáltatást igénybe venni. Nálunk több csomagajánlatot is talál erre, akár cégalapitással, cég adásvétellel vagy cégmódosítással egybekötve, különböző időtartamra. Online is kiválaszthatja és megrendelheti szolgáltatásainkat, ha úgy kényelmesebb. Kérjen szakmai segítséget kollágáinktól Budapesten 12, vidéken 7 irodánk valamelyikében!

Tuti menü