Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatások online vállalkozáshoz képes leírás - Vállalkozás.tlap.hu
részletek »

Szolgáltatások online vállalkozáshoz - Vállalkozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vallalkozas.tlap.hu » Szolgáltatások online vállalkozáshoz
Keresés
Találatok száma - 18 db
Adómentes cafetéria utalvány, béren kívüli juttatás

Adómentes cafetéria utalvány, béren kívüli juttatás

Megérkeztek a legújabb adómentes utalványok! Ön is munkáltató? Akkor döntsön az elektronikus utalvány mellett, ami nem csak adó-és járulékmentes, de 40%-kal olcsóbb javadalom, mint a béremelés! Az ajándék utalvány szinte bármire felhasználható, akár üzleti partnereit is meglepheti vele. A kultúra utalvány, sport utalvány és a számítógép használati utalvány 2 évig levásárolható. Ne vesződjön a cafetéria utalvány igényléssel! Az online utalvány adminisztrációja csak pár kattintás! Sponsorem cafeteria tanácsadás, hívjon!

AdWords szakértők az online elérhető vállalkozásokhoz

AdWords szakértők az online elérhető vállalkozásokhoz

A dinamikusan fejlődő net-Position Kft. személyesen felkereshető Budapesten, a XI. kerületben, de online vagy telefonos egyeztetéssel az ország bármely területén megtalálható cégeknek biztosítja online, a weblapok hirdetéseinek kezelését. A Google Partner ügynökség, hatékonyan tudja kezelni a weblapokat, az AdWords minősített szakembereinek jóvoltából. A folyamatosan fejlődő csapat összhangban dolgozik együtt, és készséggel segítenek az ügyfeleik számára, a felmerülő problémákat tekintve, valamint rendszeres kontaktust tartanak velük.

Benedictum fordítóiroda Budapest

Benedictum fordítóiroda Budapest

Életünk során többször kerülhetünk abba helyzetbe, hogy egy dokumentumot le kell fordíttatnunk egy másik ország nyelvére, külföldi munkavállalás, tanulás vagy egyéb okok miatt. A Benedictum fordítóiroda Budapest területén található, ahol személyesen is átadhatja számunkra a lefordítandó dokumentumokat, de ha a távolság vagy az időhiány ebben megakadályozza ebben online is, szívesen fogadjuk. A hiteles fordítás, hivatalos fordítás és jogi fordítás mellett egyéb szakszövegek célnyelve való átültetését is vállaljuk. Fordítóink mindegyike a saját szakterületének tökéletes ismerője, emellett az adott célnyelv pontos ismeret a szakmai nyelv maradéktalan ismeretére is kiterjed. Csakis ezzel a szakfordítói tudással garantálhatóak, hogy az ön szakmai vagy hivatalos nyelvezetű dokumentumai ugyanazt tartalmazzák a fordítás után mint az eredeti.

Vállalkozás magazin hírek
Már 16 engedélyezett online pénztárgép közül tudnak válogatni a vállalkozók
Már 16 engedélyezett online... Újabb, online adatkapcsolatra képes pénztárgép kapott forgalmazási engedélyt, így a cserére kötelezettek már tizenhat gép közül választhatnak - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön az MTI-t. A közlemény szerint hétfőn Szintézis Informatikai Zrt. NOVATEK-F típusú pénztárgépe kapott forgalmazási engedélyt a Magyar Kereskedelmi...
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt sürget két társaság
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt... A Rádió Tele5 Taxi és a Budapest Taxi szerint kedvezményes hitelekkel kellene...
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV): magasabb bevételi tervet kell teljesíteni
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV):... Az idei nehéz év lesz az adóhatóság számára - nyilatkozta a Nemzeti Adó- és...
Bevételnövelő webmarketing - Webelem

Bevételnövelő webmarketing - Webelem

Növelje meg vállalkozása bevételét költséghatékonyan, használja ki az internet fantasztikus lehetőségeit! Hatékony online marketing eszközeink és módszereink segítségével elérjük, hogy az Ön cége ismert legyen, bizalmat élvezzen a célközönségében és folyamatos kommunikációban legyen velük. Tudni fogja a potenciális vásárlóinak igényeit, így a vásárlás pillanatakor az Ön ajánlatát fogják választani. Tegye félre a gazdasági válságot és a konkurenciát! Legyen Ön az aki elad! Tudjon meg többet a webmarketingről, látogasson el weboldalunkra!

BOOM Marketing inbound marketing ügynökség

BOOM Marketing inbound marketing ügynökség

Legfőbb célunk, hogy megreformáljuk a hazai marketinges szakmát, miközben a legjobb szakembereket magunkhoz csábítva felépítünk egy nemzetközileg is ismert és elismert online marketing ügynökséget. Ezt olyan prémium minőségű, a teljes funnelre kiterjedő szolgáltatás nyújtásával szeretnénk elérni, amely segítségével megreformáljuk azt, ahogyan az ügyfeleink hirdetnek, értékesítenek és növekednek. Büszkék vagyunk rá, hogy imádjuk amit csinálunk, ezért nálunk a marketing sokkal inkább egy életstílus, mintsem munka. Az online marketing, a sales és az alkotás iránti elkötelezettségünket kombinálva mára már sikerült felépítenünk egy teljeskörű online marketinges csapatot.

Cégnyilvántartás

Cégnyilvántartás

Engedjék meg, hogy néhány mondatban ismertessük cégünket, szolgáltatásainkat, mindazt, amit nyújtani tudunk, hogy Önt és cégét versenyelőnyökhöz juttassuk. A Cégnyilvántartás egy folyamatosan bővülő céginformációs portál, amely azért jött létre, hogy a magyar vállalkozásokat nyilvántartsa. Weboldalunkon szereplő cégek adatait folyamatosan frissítjük, mert célunk, hogy céginformációink naprakészek legyenek látogatóink részére. Oldalunkon egy egyszerűen kidolgozott keresőmotor működik, aminek segítségével könnyen meg tudja találni a kívánt terméket, szolgáltatást, márkát, tevékenységet. Adatbázisunkban korlátlanul megadhat minden olyan céginformációt vállalkozásával kapcsolatban, amit fontosnak tart, elérhetőségeket, tevékenységeket, szolgáltatásokat, referenciafotókat. Közvetlen linkelési lehetőséget biztosítunk a cégük honlapjára, ami azért fontos, mert az érdeklődő teljes körű tájékoztatásban részesül. Cégük honlapján a vásárló több céginformációt talál, termékük gyártásáról, áraikról, szolgáltatásaikról.

Kiknek segít a szemkamera?

Kiknek segít a szemkamera?

Hogyan segít Önnek a szemkamera? Legyen az weboldalon vagy egy sima plakát, ha a vásárlói nehezen érthetőnek találják üzenetét, vagy weboldalán kezelésével akad bajuk, akkor ott gondok vannak. A szemkamerás kutatás az említetteket segít megoldani! A szemkamerával ugyanis a vásárló szemszögéből nézheti a dolgokat. Így olyasmikben segít, mint pl. a megfelelő honlap szoftver kiválasztása. Vagy hirdetéseinek optimalizálása. A felhasználói élmény növelése is a szemkamerás kutatáshoz tartozik. Ez pedig olyasmi, ami hosszú távon kifizetődő. A szemkamera ideális választás pl. fejlesztőknek.

Marketing szövegírás

Marketing szövegírás

Weboldalunkat nem mindegy, hogyan szövegezzük meg. Több dologra is oda kell figyelni: nyelvtanilag és stilisztikailag rendben legyen, a keresőrobotok észrevegyék benne a fontos szavakat és persze a látogatóink figyelmét is fogja meg, vezesse őket végig az első találkozástól a vásárlásig. Ebben tud segíteni a marketing szövegírás.

Marketingterv készítés

Marketingterv készítés

A konkurensed nem akarná, hogy elkészíttesd ezt a marketingtervet? ?mert tudja, hogy gyorsítósávra lépsz a segítségével. Igen, lerövidítjük az utad a siker felé. Megtervezzük neked reálisan, lépésről lépésre, hogyan szerezz új vevőket. Neked csak végig kell haladnod a lépéseken, és élvezni az eredményeket. Mi történne, ha az eredményeid 50%-al javulnának? Ha napi 15 vevő helyett 30 térne be a boltodba. Ha megduplázódna az egy héten érkezett ajánlatkérések száma. Ha 50%-al emelkedne a vásárlások összértéke. Ez rengeteg plusz bevételt jelenthetne a cégednek. Ne hagyd, hogy a konkurensednél érjük el ezeket az eredményeket! Ha szeretnél egy marketingtervet, akkor nincs más teendőd, mint átkattintani az oldalunkra és írni nekünk egy üzenetet.

Hirdetés
Mini CRM értékesítési rendszer

Mini CRM értékesítési rendszer

Kisvállalatokra optimalizált MiniCRM rendszer, könnyen használható, tanulható. Az alapoktól gondosan felépített, eredmény-orientált felület, felesleges funkciók nélkül. A leggyakoribb teendők egy kattintással elérhetők, bármilyen böngészővel villámgyorsan. KKV-k számára ideális és költséghatékony megoldás.

MLM szoftver

MLM szoftver

Online elérhető MLM szoftver. Építse sikeresen MLM üzletét, irányítsa hatékonyabban MLM hálózatát. A 10XMLM megoldásai egybe és okosan tartalmazza azokat a megoldásokat, amivel egy hálózatépítő hatékonyabban végezheti a munkáját, és amire egy MLM hálózatnak az IT háttér megteremtéséhez szüksége van. Ha kíváncsi milyen előnyöket és megoldásokat kínál az MLM szoftver, akkor nézze meg a honlapunkat.

Pénztárgép

Pénztárgép

Az online pénztárgépek használata, illetve a NAV online rendszerére történő átállás már nagyon közel van, ezért annak, aki eddig nem foglalkozott vele, most már tényleg nincs sok ideje hozzálátni a szükséges változtatásokhoz. Ebben kíván segíteni a Országos Pénztárgéptechnikai Kft., mely a következő szolgáltatásokat kínálja: online kasszák, pénztárgépek forgalmazása, online kasszák, pénztárgépek bérbeadása, pénztárgép szalagok kis- és nagykereskedeleme, pénztárgép kiegészítők forgalmazása, valamint egyéb szolgáltatások. Vegye fel velük a kapcsolatot még ma!

Rendszergazdai szolgáltatások vállalkozásoknak

Rendszergazdai szolgáltatások vállalkozásoknak

Rugalmas és megfizethető rendszergazdai szolgáltatások, hatalmas laptop kínálat webshopunkban és kiváló szakemberekből álló szerviz csapat áll rendelkezésedre, ha a TZteam-et választod! Kedvező szolgáltatásainkat magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt ajánljuk! Jussunk eszedbe, ha laptopod gyors javításra szorul, vagy ha lecserélnéd a már meglévő számítógéped valamint ha cégednek rendszergazdai karbantartásra van szüksége! Keress minket személyesen a 16.kerületben vagy telefonon és e-mail-en.

Tartalommarketing, keresőoptimalizálás és Wordpress - ez a Contentghos

Tartalommarketing, keresőoptimalizálás és Wordpress - ez a Contentghos

Nem konvertál a webszöveged? Egy céges blogra lenne szükséged? Esetleg segítségre lenne szükséged a tartalommarketingben, vagy a Wordpress-ben? A Contentghostot azért hoztam létre, hogy igényes, komplex segítséget nyújtson a KKV-knak, illetve magánszemélyeknek. Amit neked írok, az a tiéd. A te hangod, a te márkád, a te gondolataid. Azonban ami a legfontosabb: nem neked írok, hanem a vásárlóidnak és az olvasóidnak. Azok, akik majd felhívnak, akik majd e-mailt írnak és meg akarják venni a termékedet vagy a szolgáltatásodat. Ezért kell neked is egy szövegíró.

Ügyféltermelő Honlapkészítés

Ügyféltermelő Honlapkészítés

Érezze azt, hogy mások előtt jár. Ha Ön azt szeretné, hogy olyan honlapja legyen, melyet Ön készít el pár kattintással néhány perc alatt, akkor ne hozzánk forduljon, mert véleményünk szerint ez a vállalkozás ellen elkövethető legnagyobb bűn, ami létezhet, ha az internetes jelenlétről van szó. Mi csak olyan honlapokban gondolkodunk, melyek kitűnnek a többi közül, színvonalasak, igényesek és nem utolsó sorban nyereségesek. Nem sablonok alapján készülnek, hanem egyedi és átgondolt grafikai tervezéssel, teljes mértékben alárendelve a vállalkozás üzleti céljainak. Olyan honlapokban gondolkodunk, melyek egy vállalkozásból azt a maximumot hozzák ki, amit megérdemel, és amit ügyfelei elvárnak. Ha Ön is ilyen weboldalban gondolkodik, akkor egyformán gondolkodunk és közösek a céljaink!

Üzleti honlapkészítés

Üzleti honlapkészítés

Keresőoptimalizált weboldalak készítése. Hatékony és sikeres webes jelenlét, amely biztosítja az Ön üzleti sikerét. Rugalmas és önállóan menedzselhető üzleti honlapok kis és középvállakózásoknak. Könnyen használható, egyszerűen bővíthető, rugalmas tartalomkezelő rendszer, kezdő és haladó honlapcsomagok és modulok, üzleti honlapkészítés, biztosan megtérülő befektetés könnyen szerkeszthető tartalom.

Webáruház készítés

Webáruház készítés

A WebShop-Experts Kft. azzal a céllal alakult, hogy segítsen a magyar kis- és középvállalatoknak kihasználni az elektronikus kereskedelemben rejlő lehetőségeket. Segítünk elkészíteni és bevezetni az Ön igényeire és termékkörére szabott professzionális webáruházát - hogy Önnek csak az eladással kelljen foglalkoznia! Mivel tisztán webáruházakra specializálódtunk, és nem foglalkozunk semmi mással, ezért sokkal nagyobb mennyiségű tudás és tapasztalat halmozódott fel nálunk, mint bármelyik webfejlesztő cégben. Már kétszer is az általunk készített webáruház nyerte a GoldenBolt versenyt.

Tuti menü