Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatások vállalkozóknak - a mindennapokhoz képes leírás - Vállalkozás.tlap.hu
részletek »

Szolgáltatások vállalkozóknak - a mindennapokhoz - Vállalkozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vallalkozas.tlap.hu » Szolgáltatások vállalkozóknak - a mindennapokhoz
Keresés
Találatok száma - 70 db
Alba-Trezor Villamos Biztonságtechnikai Kft.

Alba-Trezor Villamos Biztonságtechnikai Kft.

Vállaljuk rövid határidővel, akár 24 órán belül vállaljuk Hatósági ellenőrzéshez szükséges felülvizsgálatok elvégzését. A villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok elvégzése során föltárjuk a létesítési, illetve az üzemeltetés során keletkező hibákat melyek tűzesethez, vagy áramütéses balesethez vezethetnek.

Arculattervezés cégeknek

Arculattervezés cégeknek

Mitől lesz az Ön cégének arculata egyedi és sikeres? Egyedi, jól megkülönböztethető és azonosítható megjelenéssel; kifejezetten az Ön Cége számára készült alapmotívumok és színvilág alkalmazásával; figyelemfelkeltő és pozitivitást sugalló látvánnyal. A sikeres arculattervezésnek már bevált lépései vannak. Ezeken a lépéseken haladunk végig úgy, hogy a kitűzött célok megvalósítását folyamatosan szem előtt tartjuk. Így lendületesen és következetesen készülhet, épülhet az Ön cégének teljes arculata. Segítünk megtervezni logóját, illetve az arculathordozó eszközöket (névjegy, boríték, levélpapír, cégér) és a marketingkommunikációs eszközöket, melyeket rendszerbe foglalva egy arculati kézikönyvben öltenek testet.

Átalánydíjas számítógép karbantartás

Átalánydíjas számítógép karbantartás

Elege van a megbízhatatlan számítógépekből? Szüksége van egy rendszergazdára, aki folyamatosan felügyeli az IT rendszert? Azonnali távsegítség kellene? Mindez havi átalánydíjért? Rendben! Ha Önnek 4-70 PC közötti informatikai rendszere van, Windows szervereket használ és szüksége van egy megbízható, korrekt, gyors informatikusi csapatra, akik teljeskörűen felügyelik a rendszert, akkor hívjon minket, vagy látogasson el weboldalunkra.

Vállalkozás magazin hírek
Már 16 engedélyezett online pénztárgép közül tudnak válogatni a vállalkozók
Már 16 engedélyezett online... Újabb, online adatkapcsolatra képes pénztárgép kapott forgalmazási engedélyt, így a cserére kötelezettek már tizenhat gép közül választhatnak - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön az MTI-t. A közlemény szerint hétfőn Szintézis Informatikai Zrt. NOVATEK-F típusú pénztárgépe kapott forgalmazási engedélyt a Magyar Kereskedelmi...
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt sürget két társaság
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt... A Rádió Tele5 Taxi és a Budapest Taxi szerint kedvezményes hitelekkel kellene...
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV): magasabb bevételi tervet kell teljesíteni
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV):... Az idei nehéz év lesz az adóhatóság számára - nyilatkozta a Nemzeti Adó- és...
Automatizálás

Automatizálás

A PLCszerviz Budapest egyik elismert vállalkozása, ha automatizálás, PLC programozás vagy vezérlés a kérdés. Több éve dolgoznak a legkülönfélébb nagyvállalatoknak, gyártósorok megálmodásában és kivitelezésében, az esetleg fellépő problémák kijavításában, eddig mindig sikeresen. A PLC programozás és az automatizálás a gyártósorok robotjainak lelkét jelentik, ez az az utasítás sorozat, amit definiálja, hogy hogyan működjenek a robotok, így lesz kész termék a hozzávalókból. Mondani sem kell, hogy ezért a PLC programozás és az automatizálás rettenetesen fontos, és az is fontos, hogy tökéletesen felkészült szakember lássa el ezeket a feladatokat, különben selejt termékek kerülnek ki a futószalagról. Menjen biztosra, hívja a PLC programozás és az automatizálás mestereit, a PLC Szerviz -t!

Bélyegző készítés

Bélyegző készítés

A Bélyegző Expressz Bt. egy olyan professzionális bélyegzőkészítő és lézergravírozó vállalkozás, mely sikeresen valósította meg azt a célt, hogy Önnek a Magyarországon kapható bélyegzők széles választékával, versenyképes fogyasztói árakkal, gyors és pontos szolgáltatásokkal álljon rendelkezésére. Miért ne járna Önnek is egy bélyegző webáruház kényelme? Rendeljen otthonról, vagy akár irodájából. Budapest területén expressz szolgáltatást is nyújtunk, akár 15 perces határidővel is.

Booked4 időpont foglalási rendszer

Booked4 időpont foglalási rendszer

2014-ben indult szolgáltatásunk mára a piac legjobb ár-érték arányú online foglalási rendszerévé nőtte ki magát. Használatával egy felületen tekintheted át az összes foglalást és ügyfeleid adatait. Az időpontfoglalót beágyazhatod honlapodra, így az érdeklődők azonnal láthatják a szabad helyeket. A foglalási naptár kezelése gyerekjáték: elhelyezheted rajta céged logóját és a nyitvatartási időt. A haladó csomagban akár 10 naptárt is kezelhetsz egyszerre! Booked4.us online foglalási rendszer: az ügyfélbarát megoldás!

Budapesti takarító cég: Secure Event Kft.

Budapesti takarító cég: Secure Event Kft.

Megbízható, színvonalas takarító céget keres Budapesten? Cégünk több éves tapasztalattal várja megkeresését! Vállalunk magánlakások és irodák rendszeres és alkalmankénti takarítását. Precíz kollégáink korszerű takarítógépekkel és igény szerint környezetbarát tisztítószerekkel dolgoznak az egyénileg is meghatározható területeken. Kérje tőlünk az irodatakarítás mellé, biztonsági vagy informatikai rendszervédelmi szolgáltatásainkat! Bármilyen ingatlanról is legyen szó, teljes körű létesítmény menedzsment tudunk nyújtani!

Cégtábla, led reklámtábla gyártás cégeknek

Cégtábla, led reklámtábla gyártás cégeknek

Világító táblára, led reklámra van szüksége? Ne bízza a cégtábla készítést másra, csak a TZKY Designra! Forradalmi ötleteinkre és egyedi megoldásainkra többéves tapasztalatunk ad garanciát. Újrahasznosítható alapanyagokkal dolgozunk, rövid határidőket vállalva. Bővebben informálódna az általunk alkalmazott technológiákról a világító reklámtáblákat illetően? Böngéssze át weboldalunkat, és lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken! Led reklámtábla vékony vagy vastag keresztszelvénnyel, személyre szabott árakon!

Csomagkísérő tasak

Csomagkísérő tasak

Cégünk csomagolástechnikai anyagok és kiegészítő termékek értékesítésével foglalkozik. Ez a típusú műanyag tasak a dokumentumok biztonságos rögzítésére és védelmére szolgál. A csomagok, dobozok oldalára ragasztható tasakok használatakor biztos lehet benne, hogy a csomagkísérő dokumentum garantáltan eljut a címzetthez. Célunk, hogy szolgáltatásainkat időre, magas színvonalon teljesítsük, maradéktalanul kielégítve Megrendelőink elvárásait. Termékeinkből folyamatos raktárkészletet biztosítunk partnereink részére, mely garanciát jelent a rugalmas és gyors termékkiszolgálás érdekében.

Hirdetés
Csomagolóanyagok és reklám táskák forgalmazása

Csomagolóanyagok és reklám táskák forgalmazása

Fő profilunk polietilén alapanyagból készült csomagolóanyagok és reklám táskák, ingvállas, szalagfüles, piskótafüles, zsákok, szemetes bélelők, tömlők, simítózáras tasakok forgalmazása,/nyomtatás 8 színig oldalanként. Termékeink előállítása során fokozott figyelmet fordítunk a környezetvédelemre is, ezért ügyelünk rá, hogy termékeink gyártása közben keletkezett hulladék újrahasznosításra kerüljön, kívánságra 9 hónap alatt biológiailag lebomló alapanyagból is. Csomagolóanyagok és reklám táskák forgalmazása

Digitális nyomda

Digitális nyomda

A XXI. század elvárásainak megfelelő, minden igényt teljesíteni, kielégíteni tudó gépparkkal rendelkezünk. Így nem csak a kapacitást és a forgalmat tudjuk növelni évről évre, de termékeink színvonala is megállja a helyét a legmodernebb követelményekkel szemben is. Kizárólag a méltán híres német Heidelberg nyomógépeivel dolgozunk, a költség-hatékonyságot kiváló minőséggel párosítva.

Digitális nyomtatás - Dekortár

Digitális nyomtatás - Dekortár

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk minden ügyfél számára a reklámipar minden területén. Kész grafikai anyag leadása esetén akár 24 órán belül vállaljuk poszterek, plakátok, épülethálók, címkék, matricák, ponyvák nyomtatását. Gépparkunkat úgy alakítottuk ki, hogy a minőség, tartósság és a versenyképes előállítási költség egyensúlyban legyen. Folyamatosan tréningezett dekoros munkatársaink a legmagasabb szinten végzik az utómunkákat (például kirakat és üzletdekor, autó teljes becsomagolása, molinók konfekcionálása, stb.). Forduljon hozzánk bizalommal!

Ecomosol Kft. - Cégérték növelés

Ecomosol Kft. - Cégérték növelés

Ecomosol Kft. - Cégérték növelés. A vállalat értéke mindazon jövedelem, amit a vállalkozás üzleti tevékenysége során realizál, s amely a vállalkozáshoz forrást biztosítók rendelkezésére áll. A cégérték nem rövid távú fogalom, mert a vállalat hosszú távú tevékenységét, és annak kockázatát mutatja meg. A befektető azt a céget tartja értékesnek, mely számára biztosítja a jövőben a megfelelő szabadon felhasználható pénzáramlást az olyan kockázat mellett, melyet nagy biztonsággal tud előre kalkulálni. A cégértékre gyakran mondják, hogy annyi, amennyit a vevő hajlandó érte fizetni. Ez téves megközelítés, ugyanis az a cég ára, és nem az értéke.

Eflotta műholdas nyomkövetés

Eflotta műholdas nyomkövetés

Ma már mindenkinek egyértelmű, hogy egy GPS-es nyomkövető rendszer komoly megtakarítást hoz, és bevezetése gyorsan megtérülő befektetés. De miért választana minket? Az Eflotta Járműkövetés rendszere mindent tartalmaz, amivel hatékonyabbá teheti flottája üzemeltetését. Célunk, hogy segítsük partnereinket a járműflottával kapcsolatos költségek csökkentésében és a hatékonyság drasztikus növelésében. Rendszerünk áttekinthető, könnyen kezelhető és gyors, így Önnek több ideje marad a kapott információk elemzésére, mint azok előállítására. Ráadásul a szerződés megkötésétől számított 3 hónapos elégedettségi garanciát is biztosítunk! További információkért látogasson el a cég honlapjára, ahol megtekintheti szolgáltatásainkat, és árajánlatot is kérhet!

Egyedi honlapok készítése

Egyedi honlapok készítése

Sikeres vállalkozáshoz manapság már elengedhetetlen az online jelenlét, ugyanis a legtöbb potenciális ügyfél, vásárlás előtt tájékozódik az interneten a kiszemelt termékek és szolgáltatások felől. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen megjelenéssel milyen minőségű honlappal várja leendő ügyfeleit, vásárlóit. Amennyiben szeretné, hogy a vásárlók első benyomása pozitív legyen cégével kapcsolatban, bízza Ön is profikra a weboldalának és webes jelenlétének a kialakítását, elkészítését. Ha igényes, egyedi és főleg professzionális weboldalt szeretne, keressen minket bizalommal.

Egyedi weboldal tervezés

Egyedi weboldal tervezés

Mi kell ahhoz, hogy az Ön cégének weboldala egyedi és sikeres legyen? Egyedi, jól megkülönböztethető és azonosítható arculat, amely kifejezetten az Ön a Cége számára készült; Értékes tartalom, meggyőző és keresőoptimalizált értékesítési reklámszöveg, ami a látogatót megnyeri; Automatizált értékesítés, ami magába foglalja az automatizált E-mail hírlevél sorozatot az első látogatástól az első vásárlásig; Hosszú távon is kezelni kell a weboldalt, folyamatosan megújulni, létrehozni új kampányt, címsort, blogbejegyzést.

Energetikai tanúsítvány Budapest

Energetikai tanúsítvány Budapest

Energetikai tanúsítvány készítése Budapesten. Aktuális árakról és akciónkról keresse fel a weboldalunkat. Az ára tartalmazza a teljes felmerülő költséget, kiszállással, helyszíni szemlével, budapesti, társasházi lakás esetén adásvételi szerződéshez ill. bérbeadáshoz. Aktuális árakról és akciónkról keresse fel a weboldalunkat. Megrendelés telefonon: 06-20-912-14-05 Teljes felmerülő költség, kiszállással, helyszíni szemlével, budapesti, társasházi lakás esetén adásvételi szerződéshez ill. bérbeadáshoz. Megrendelésért hívja a munkaidőben 06-20-912-1405-ös telefonszámot, (hétköznapokon 8:00 ? 17:30 között) egyeztetünk egy időpontot, amikor meg tudja mutatni az ingatlant. Energetikai tanúsítvány készítése a helyszíni szemlétől számítva 1-2 munkanapon belül.

Tuti menü