Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatások vállalkozóknak - a mindennapokhoz képes leírás: Exclusive - Kisvállalati [2. oldal]
részletek »

Szolgáltatások vállalkozóknak - a mindennapokhoz: Exclusive - Kisvállalati [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: vallalkozas.tlap.hu » Szolgáltatások vállalkozóknak - a mindennapokhoz
Keresés
Találatok száma - 67 db
Exclusive Group

Exclusive Group

Szeretném bemutatni Önöknek Magyarország első, full service szolgáltatást nyújtó cégét. Cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt más cégeknek, hogy azok erősebbek, és versenyképesebbek legyenek a saját szférájukban. Legyen az online segítségnyújtás, vagy csapatépítés, ránk számíthat. Vállalkozásunk azért jött létre, hogy segíteni tudjunk más cégeknek felépíteni a saját, stabil működési elvén alapuló sikeres rendszerét. Budapesti cég lévén, kereshetnek minket Pest megyei válalkozások is bátran. Cégünk, minden cégnek fel tudja ajánlani, hogy az irodája takarításához, nem csak a munkaerőt, de igen olcsón takarítószereket, folyékony szappant, vízkőoldót is rendelkezésére bocsájt. Keresse fel cégünket, és kérjen árajánlatot! Több éves tapasztalatal rendelkező cég vagyunk, az irodák, és lakások takarítását illetően.

Feladatkiadás egyszerűen és eredményesen!

Feladatkiadás egyszerűen és eredményesen!

Feladatkiadás egyszerűen és eredményesen. Add ki online a feladataidat úgy, hogy azok el is készüljenek. Ebben segít a weben és mobilon is elérhető feladatkiadó alkalmazás. A honlapról és mobiltelefonról is elérhető egy olyan online alkalmazás, mely segít a kiadott feladataink kezelésében és a sikeres delegálás elsajátításában. A feladatkiadás egy olyan időgazdálkodási módszer, melynek megfelelő alkalmazása lehetővé teszi számunkra, hogy sokkal több időnk maradjon, így elérhetjük céljainkat, több időnk marad a családunkra, barátainkra és végre a hobbinknak is élhetünk.

Folyamatfejlesztés garanciával

Folyamatfejlesztés garanciával

A folyamatfejlesztés lényege, hogy azonos gépekkel, azonos emberekkel, többet tudnak előállítani, mint azt ma hiszik. Szolgáltatási portfóliónk a folyamatfejlesztési területet teljesen lefedi, azaz stratégiaalkotást, szemléletformálást, tréningeket, tervezést, megvalósítást, validálást, fenntartást és végül a kiterjesztést is. Csatlakozzon Ön is haladó vezetők köréhez! Velünk valóban, mérhetően, érezhetően versenyképesebb lesz a cége! Látogasson el honlapunkra és vegye fel velünk a kapcsolatot, ismerje meg a részleteket!

Vállalkozás magazin hírek
Már 16 engedélyezett online pénztárgép közül tudnak válogatni a vállalkozók
Már 16 engedélyezett online... Újabb, online adatkapcsolatra képes pénztárgép kapott forgalmazási engedélyt, így a cserére kötelezettek már tizenhat gép közül választhatnak - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön az MTI-t. A közlemény szerint hétfőn Szintézis Informatikai Zrt. NOVATEK-F típusú pénztárgépe kapott forgalmazási engedélyt a Magyar Kereskedelmi...
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt sürget két társaság
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt... A Rádió Tele5 Taxi és a Budapest Taxi szerint kedvezményes hitelekkel kellene...
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV): magasabb bevételi tervet kell teljesíteni
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV):... Az idei nehéz év lesz az adóhatóság számára - nyilatkozta a Nemzeti Adó- és...
Fordítás, tolmácsolás Budapesten

Fordítás, tolmácsolás Budapesten

Az Express Fordítóiroda nemcsak szakfordítást és tolmácsolást vállal, hanem hiteles fordítás készítését is. Utóbbi esetben egy záradék biztosítja, hogy a fordított szöveg tökéletesen megegyezik az eredetivel, így hivatalos eljárásokhoz is használható. A nagyobb fordítóirodák esetében is ritka, hogy bármilyen nyelvre és bármilyen nyelvről vállalják a fordítást. Nekünk ez sem okoz gondot. Munkatársaink anyanyelvükként használják a célnyelvet, így biztos lehet abban, hogy a kapott szöveg tökéletes minőséget képvisel.

Gagán Kft. - Épületvillamossági Nagykereskedelem

Gagán Kft. - Épületvillamossági Nagykereskedelem

Tevékenységünk profilja nagyobbrészt az épületek villamostechnikai alapanyagokkal való ellátása villamossági szaküzletünkben, a családi házaktól az ipari létesítményekig. Törzsvásárlóink közé tartozik Budapest és környékének számos villanyszerelő vállalkozása (Páty, Budakeszi, Tök, Budajenő, Budaörs, Biatorbágy, Telki, Zsámbék, Érd, Perbál, Bicske, Törökbálint, Diósd, Pilisvörösvár, Piliscsaba, Pilisszentiván, Solymár, Tinnye, Buda), de elektromossági szaküzletünkbe visszatérő ügyfeleink között vannak magán célra vásárló partnereink is. Kapcsolatban állunk nagykereskedő és kivitelező cégekkel egyaránt!

Hatóságok előtti cégképviselet

Hatóságok előtti cégképviselet

Ha biztos kézben szeretné tartani cége pénzügyeit, akkor Önnek megbízható partnerre van szüksége! Ügyfeleink kérésének megfelelően képviseljük vállalkozásaikat a hivatalok előtt. Tárgyalunk az önkormányzatok illetékeseivel olyan, az adózást érintő kérdésekben, mint specifikus adóbejelentkezések és azok törlése, valamint auditok és helyi vizsgálatok esetén is képviseljük ügyfeleinket. Részt veszünk az adóhivatali határozatokkal szembeni fellebbezések elkészítésében, illetve megbízás esetén elkészítjük azokat.

HR DOC SHOP

HR DOC SHOP

Magyarország első és egyetlen munkaügyi, munkavédelmi, Tb és HR iratminta portálja, mely lehetőséget ad, a megfelelő iratminták és szabályzatok letöltéséhez. Tudniillik 2012. július 1-napjától Új Munkatörvénykönyve lép hatályba, mely magával vonzza, bizonyos iratminták, szabályzatok változását is- tehát oldalunk használatával, kiküszöbölhető a fennakadás a munkaügyi dokumentumok kezelése során.

Hungit-Logistic - nemzetközi szállítmányozás

Hungit-Logistic - nemzetközi szállítmányozás

Cégünk jól képzett szakemberei által amit biztosítani tudunk Önnek, optimális és költséghatékony megoldások a nemzetközi- és belföldi szállítmányozás, valamint a raktárlogisztika területén. Tevékenységünk szerves részei: - komplett rakományok szállítása kisteherautókkal és 24 tonnás kamionokkal - részrakományok és kisebb küldemények szállítása - gyűjtőáru szállítás - speciális áruk szállítása (hűtést igénylő, veszélyes, folyékony és siló áruk) - túlméretes küldemények szállítása - belföldi disztribúció - szállítmánybiztosítások megkötése

InCash Rendszerház Kft.

InCash Rendszerház Kft.

Az InCash számlázó, készletnyilvántartó valamint vállalkozásirányító program több éve tartó folyamatos tervezés és fejlesztés eredménye. A növekvő igényeknek megfelelően újabb és újabb változatot dolgoztunk ki, hogy minél szélesebb vállalkozói igényeknek feleljünk meg. Jelenlegi termékkínálatunk az egyéni vállalkozóknak, szolgáltatást végző cégeknek, bolttulajdonosoknak, kis- és nagykereskedőknek egyaránt megfelelő megoldásokat kínál. Programjaink moduláris felépítésűek, ami lehetővé teszi, hogy Ön csak azokat a modulokat vásárolja meg, melyeket ténylegesen használ. Így minden vásárlónk a vállalkozásának leginkább megfelelő elektronikus rendszert tudja kiépíteni. A program használatával áttekinthetővé válhat ügymenete.

Hirdetés
Infocentrum számlázó program

Infocentrum számlázó program

Számlázó programunk 4 változatban is elérhető, annak érdekében, hogy minél jobban alkalmazkodjon az Ön személyes igényeihez. Így nem szükséges megvásárolni egy bonyolult programot annak, akinek csak egy egyszerű számlázásra van szüksége. A változatok között könnyen lehet váltani, így a későbbiekben ha valami további funkció szükséges, akkor mindössze a számlázó programhoz tartozó kulcsot kell cserélni és máris használható egy másik változat. Infocentrum számlázó program és készletnyilvántartó program. Magyarország legnépszerűbb számlázó programja, a legjobb ár/érték aránnyal. Gépi számla a kézi számlázás, a számlatömb helyett.

Interim menedzser közvetítő

Interim menedzser közvetítő

Az interim management konkrét feladatokra szóló szakember érlését jelenti. Az interim menedzser magasan kvalifikált személy, aki évtizedek alatt elsajátított tapasztalattal és kiterjedt kapcsolati hálóval bír az adott iparágon belül, amely előnyöket már megbízásának kezdetétől kamatoztatni tud. Az interim manager kiváló megoldást nyújt a cég részére munkaerő átmeneti kiesése, (mint pl. szabadság, hosszabb pihenő) esetén, továbbá valamely projektfeladat felügyeléséhez egyaránt, többek között: átszervezések, üzletfejlesztés végrehajtása vagy szakértői projectek véghezvitele (pénzügy, termék bevezetése, stb.). Amint megjelent egy új feladat, nem szükséges a rendszerint elhúzódó felvételi eljárást végigvárni. Az Interim Vezető Szolgáltató Kft., Magyarország vezető interim közvetítője azonnal tud megfelelő szakértőt kínálni (aki addig marad, amíg szükség van rá), szinte bármelyik üzletágban is tevékenykedjék a szolgáltatást megrendelő vállalkozás.

InternetPrint online névjegykártya tervező

InternetPrint online névjegykártya tervező

A névjegykártya készítés olyan - gyors, mégis magas minőségű - módját kínáljuk, mellyel megkerülheti a hagyományos névjegykártya készítésekor szokásos drága és lassú terveztetési, anyagleadási, nyomdai lépéseket. Önnek mindössze annyi a feladata, hogy online tervezőnkben kiválaszt egy névjegykártya mintát, megadja az adatait, és rendszerünk már készíti is a névjegykártyáját, melyet az ott látható formában nyomtatunk ki. A nyomtatás technológiája digitális 4 színnyomásos eljárás, mely a ma ismert nyomdatechnikák közül az egyik legimpozánsabb megjelenést nyújtja.

Irodatakarítás - PAMIS Takarító Kft.

Irodatakarítás - PAMIS Takarító Kft.

Irodatakarítás, irodaház takarítás? Ön nincs könnyű helyzetben. Az iroda - irodaház takarításához szeretne találni egy megbízható takarító céget. Mi tudjuk a megoldást. Ha Ön nem a hagyományos tisztítószerekkel való iroda takarítást, hanem a zöld - környezetbarát takarítást kéri az iroda - irodaház takarításához, illetve az irodájuk tagja a zöld iroda programnak, úgy környezetbarát, többnyire vegyszermentes növényi alapú tisztítószereket használunk, a hulladékgyűjtést pedig szelektív módon oldjuk meg.

Irodatakarítás naprakészen

Irodatakarítás naprakészen

Szeretne tisztább környezetben élni, vagy dolgozni? Allergiától szenved? Költözés, felújítás után van? Válasszon minket! Megtisztítjuk, felfrissítjük, sőt, akár atkamentesítjük a szőnyegeit, eltüntetjük a foltokat a kanapé kárpitjáról, szebbé és biztonságosabbá tesszük az otthonát, munkahelyét. Kiszállással és háztól-házig szállítással is dolgozunk, így Ön a munka ideje alatt is zavartalanul folytathatja mindennapos tevékenységeit. Fejlett technológiáinknak és több éves tapasztalatunknak köszönhetően az Ön szőnyegének legmegfelelőbb tisztítási módot alkalmazzuk. Nincs több por, nincs több folt!

Kis- és Középvállalatok energiahatékonysága

Kis- és Középvállalatok energiahatékonysága

Minden olyan vállalat, amely kevesebb mint 250 főt foglalkoztat, valamint éves nettó árbevétele legfeljebb 50 millió eurónak megfelelő forintösszeg, vagy mérlegfőösszege legfeljebb 43 millió eurónak megfelelő forintösszeg, az ebbe a kategóriába sorolható. Az energiaköltségek csökkentésére különböző szolgáltatásaink vannak: energetikai tanúsítvány készítése, energia audit, hőkamerás és egyéb műszeres mérések, mobil adatgyűjtő és telepített fogyasztás adatgyűjtő rendszerek, energiaszámlák alapdíj optimalizálása (lekötött teljesítmény, meddő). A korszerűsítsek finanszírozására, valamint az energia fogyasztás kézben tartására is nyújtunk különböző szolgáltatásokat.

Kisebb-nagyobb irodák takarítását vállaljuk!

Kisebb-nagyobb irodák takarítását vállaljuk!

Irodatakarító céget keres? Bízzon ránk minden tisztítási feladatot! Rugalmasan, az Ön igényeihez alkalmazkodva dolgozunk. Ráadásul bármilyen feladatot ránk bízhat: a kárpittisztítástól a függönyök portalanításán át a mosásig és vasalásig minden apróbb és nagyobb tevékenységet vállalunk. Munkánkat profi csapattal, az Ön által kért időpontokban, és rendszerességgel végezzük. Bemutatótermek takarítása, irodák, tárgyalók nap-heti vagy alkalmi tisztítása gyorsan, diszkréten. Hívjon minket akár még ma!

Kisvállalati rendszergazda - Suriel Informatikai Kft.

Kisvállalati rendszergazda - Suriel Informatikai Kft.

Elege van abból, hogy informatikai eszközeivel állandóan csak a baj van? A lassú és állandóan leálló gépek nehezítik cégénél a munkavégzést? Rendszeres karbantartással elérhető, hogy a gépek mindig üzemképesek, gyorsak legyenek, ellássák feladatukat és így a cége gördülékenyen végezze a munkát. Ehhez nem kell mást tennie, csak felkeresnie bennünket, hogy szakembereink levegyék ezt a terhet a válláról! Miben tudunk Önnek segíteni? Kisvállalati rendszergazda szolgáltatásunkkal, kiszervezett IT és szerver üzemeltetéssel, illetve díjmentes szaktanácsadással.

Tuti menü