Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatások vállalkozóknak - a mindennapokhoz képes leírás: Konténeres - Prizma [3. oldal]
részletek »

Szolgáltatások vállalkozóknak - a mindennapokhoz: Konténeres - Prizma [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: vallalkozas.tlap.hu » Szolgáltatások vállalkozóknak - a mindennapokhoz
Keresés
Találatok száma - 67 db
Konténeres sittszállítás, lomtalanítás gyorsan és olcsón

Konténeres sittszállítás, lomtalanítás gyorsan és olcsón

Építési és bontási törmelék elszállítása (konténeres szállítás) Legyen szó akár bontásból származó nagy mennyiségű törmelékről, akár az építkezéseken felhalmozódó építőipari göngyölegről és építési hulladékról, a szállítást minden esetben kedvező feltételekkel, a határidők maximális betartásával vállalom. Ha pedig folyamatos szállításra van szüksége a teljes építkezés alatt, akkor van egy jó ajánlatom! Köbméteres építőanyag szállítása (konténeres szállítás) Homok, sóder murva vagy föld, teljesen mindegy. Bármelyiket is kell szállítani, rám mindig számíthat. Lomtalanítási és vegyeshulladék elszállítása (konténeres szállítás) Háztartások vagy közületek lomtalanításánál, költözésnél vagy a pince vagy padlás kirámolásánál egyaránt számíthat rám rendkívül fontos a gyors, diszkrét szállítás. Kerti és zöldhulladék elszállítása (konténeres szállítás) A legszebb kertet is elrontja a sarokba gereblyézett zöldhulladék. Lombhullásnál, metsszésnél gondoljon rám időben, és rendeljen konténert a felesleges zöldhulladék elszállítására. Konténeres szállítás rakodással

Költöztetés, Bútorszállítás Budapest: Fuvarpeti

Költöztetés, Bútorszállítás Budapest: Fuvarpeti

Fő tevékenységünk a Budapesti lakásköltöztetés. Gyakran vállalunk költöztetést vidékről Budapestre és vissza is. További tevékenységünk a bútor és háztartási gép házhoz szállítás, bútorszerelés, építőanyag beszerzés és a darus kiszállítás. Ha kell, lomtalanítunk a pincétől a padlásig. Budapesti szállítást és országos fuvarozásokat, egyaránt vállalunk.

Követeléskezelés cégeknek, vállalatoknak

Követeléskezelés cégeknek, vállalatoknak

Folyamatosan késve fizet Önnek egy olyan partnere, akit ennek ellenére nem veszítene el? Szeretné konfliktusmentesen javítani készpénzáramlását? Követeléskezelő cégünk tagjai tapasztalt szakemberek, akik számos sikeres megbízást teljesítettek a törvény betartása mellett. Stabil jogi és magánnyomozói háttérrel rendelkezünk, kollégáink mindig körültekintően járnak el a hatályos jogszabályok tiszteletben tartásával. Ha szeretné kintlévőségeinek hatékony és tiszta kezelését külsős cégre bízni, vegye fel velünk a kapcsolatot honlapunkon keresztül. Ha nem felelünk meg elvárásainak, a megbízási díj 150%-át fizetjük vissza!

Vállalkozás magazin hírek
Már 16 engedélyezett online pénztárgép közül tudnak válogatni a vállalkozók
Már 16 engedélyezett online... Újabb, online adatkapcsolatra képes pénztárgép kapott forgalmazási engedélyt, így a cserére kötelezettek már tizenhat gép közül választhatnak - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön az MTI-t. A közlemény szerint hétfőn Szintézis Informatikai Zrt. NOVATEK-F típusú pénztárgépe kapott forgalmazási engedélyt a Magyar Kereskedelmi...
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt sürget két társaság
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt... A Rádió Tele5 Taxi és a Budapest Taxi szerint kedvezményes hitelekkel kellene...
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV): magasabb bevételi tervet kell teljesíteni
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV):... Az idei nehéz év lesz az adóhatóság számára - nyilatkozta a Nemzeti Adó- és...
LOFFICE, a költséghatékony iroda

LOFFICE, a költséghatékony iroda

Új munkastílus - A coworking, egy feltörekvőben lévő trend az irodai munkavégzés terén, magyar megfelelője, közösségi munkatér. Az első coworking irodák a coffee shopokban és kávéházakban végzett munka alternatívájaként alakultak, sokszor az otthoni munkavégzés elszigeteltségétől való menekülésként. A tradicionális iroda előnyei keverednek a klub-hangulattal és a kávéházak szellemiségével. Optimális megoldást jelent annak, akinek nincs szüksége teljes munkaidős irodára, illetve aki egy iroda bérleti díjának töredékéért szeretne reprezentatív székhellyel rendelkező irodát magáénak tudni, továbbá aki ügyfeleit stílusos, a szokványostól eltérő dizájn elemekkel tarkított környezetben kívánja fogadni. - költséghatékony iroda fenntartás, egy hely, ahol a munkában töltött idővel arányosan fizetsz a szolgáltatás igénybe vételéértigény szerint választható / kombinálható egy- vagy többszemélyes munkaállomás, dolgozó fülke, tárgyaló, tréning-,rendezvény- vagy konferencia terem interaktív munka és a kapcsolatépítés tere - a kreativitás és az új ötletek inspirálója

Logo Design

Logo Design

Design stúdió - logó tervezés, arculattervezés, brossúra, webdesign. Garanciával. Ha egy profi vállalati arculatot szeretnél, megengedhető áron, jó helyen jársz. Olvasd el mit mondanak rólunk az Ügyfeleink! A LogoKirálynál tehetséges és gyakorlott grafikusokból álló, válogatott csapat dolgozik Neked. Kreatív és emlékezetes megjelenéseket alkotunk, ami tökéletesen tükrözi a céged brand identitását. Az a filozófiánk, hogy egy jó logó több, mint egy szép grafika.

Magánéleti tanácsadás vállalkozóknak

Magánéleti tanácsadás vállalkozóknak

F. Tóth Krisztina az üzleti döntéshozók magánéleti személyi edzője, a MyWay Coaching megalkotója szívügyének tartja, hogy sikeres vezetőként ne csupán irigylésre méltónak látszó életet élj: abban segít, hogy olyan boldog és kiteljesedett életed legyen, amire mindig is vágytál. Kiemelt érdeklődési területe az életközép-krízis (midlife crisis, MC), ez a kb. 37-45 év közötti ?váltó korszak?, amikor az ember életének egy láthatatlan felező-fordulópontjához ér. Ám az ebben rejlő veszély egyben új esélyt is kínál az élet második felének újradefiniálására. Kriszta abban segít, hogy olyan boldog és kiteljesedett életed legyen, amire mindig is vágytál.

Marketing kiszervezés

Marketing kiszervezés

Ha a cégvezetés tudja, hogy szükség van marketingre, de az anyagi források szűkösek, a rendelkezésre álló szakértelem nem megfelelő, és így a vállalat nem tud megfelelően fókuszálni erre a területre, akkor a megoldás: marketing kiszervezés. Marketing kiszervezéssel foglalkozó cégünk új üzleti perspektívákat, és friss, innovatív marketing megközelítést kínál azon vállaltoknak, melyek a mai kiszámíthatatlan gazdasági körülmények között keresik az innovatív megoldásokat arra a problémára, hogy hogyan fejlesszék marketing tevékenységüket.

Mav-IT: vállatirányítás, szoftverfejlesztés

Mav-IT: vállatirányítás, szoftverfejlesztés

A Mav-IT Kft profilja a szoftverfejlesztés, vállalat irányítási rendszerek menedzselése emellett rendszergazda szolgáltatásokat is nyújtunk. A vállat irányítási rendszerek megkönnyítik a vevőkkel való kapcsolattartást és kevesebb vevőreklamáció érkezik a rendszer bevezetésével. A rendelkezésre álló dokumentációk átvizsgálásával valamint a szabályok és szabványok rendszerezésével áttekinthetőbbé válnak a feladatok. A tevékenységi folyamatok és a veszélyforrások feltérképezése növeli a biztonságot és csökkenti a baleseti kockázatot. Az egyedi szoftverfejlesztéssel biztosítjuk az ön számára ideális programot, amely tökéletesen személyre szabott, rendszergazda szolgáltatásunkkal pedig hardver és szoftver eszközei a legnagyobb biztonságban lesznek és mindez költséghatékonya megoldással.

MEBIZ - Munkavédelem

MEBIZ - Munkavédelem

A MEBIZ Szolgáltató Bt kis, közepes és nagy vállalkozásoknak nyújt segítséget munkavédelmi és tűzvédelmi szabályzat elkészítésében. Szolgáltatásaink: munkavédelem, tűzvédelem, munkavédelmi oktatás, tűzvédelmi szabályzat készítése és a kockázatértékelés. Célunk magas színvonalú szolgáltatás nyújtása a biztonságos és szabályosan működő munkakörnyezet kialakítása érdekében. Személyre szabott megoldásokkal és kedvező árakkal várjuk Önöket.

Hirdetés
MobilPresent Kft. - A hatékony céges prezentációk látványosan új eszközei

MobilPresent Kft. - A hatékony céges prezentációk látványosan új eszközei

A céges megjelenések látványosan modern látványelemei. Cégünk termékei olyan összecsukható és könnyedén hordozható speciális reklámállványok, amelyek légies és látványos kiegészítői minden céges megjelenésnek, illetve rendezvénynek, legyen az kiállítás, promóció, termékbemutató, sajtótájékoztató, konferencia, vagy eladáshelyi marketing. Kínálatunk több mint 50 féle kiállítási installáció, mobil display: Roll Up, X Banner, Flying Banner, L Banner, zászlórúd, prospektustartó állvány, információs pult, promóciós pult, Pop Up sajtófal, Roll Screen, megállító tábla, stb? Általánosan jellemző tulajdonságuk, hogy szerszámok használata nélkül nagyon logikusan, pillanatok alatt összeállíthatók, illetve használat után nagyon kis méretre összecsukhatók. Mivel összecsukott állapotukban kis helyen elférnek, így a rendezvények közti időszakokban könnyen tárolhatók. Gyakran jelentkezünk új megoldásokkal, így felelve meg a változó kihívásoknak. Minden tekintetben korszerű, nyugat-európai normáknak megfelelő telephelyünkön állunk ügyfeleink rendelkezésére. Megrendeléseit saját készletről azonnal szállítjuk, nagy mennyiségben is. Éljen a lehetőségeivel. Mi biztosítjuk hozzá a profi hátteret.

Munkavédelmi szaktevékenység

Munkavédelmi szaktevékenység

Munkavédelmi szakemberként segítek Önnek, hogy a Munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény, és a végrehajtására kiadott jogszabályok által előírt kötelezettségeknek vállalkozása megfelelhessen. A körülmények biztosításával egyetemben a jogszabályok ezt a munkáltató másra át nem ruházható felelősségévé teszik. Ebbe beletartozik az is, hogy a biztonságos és egészséget nem veszélyeztető munkakörülmények megteremtését az Alkotmány minden munkavállaló számára deklarálja. Amennyiben tájékozódni kíván e témában, kérem látogasson el honlapomra, ahol röviden, a lényegre koncentrálva információkkal szolgálok az Ön részére kötelezettségeit illetően. Honlapomon megtalálja elérhetőségeimet, amin keresztül kapcsolatba tud lépni velem további segítség igénybevétele érdekében. Szolgáltatási területem Siófok-Enying környéke, és szélesebb körzete.

Notebook kölcsönzés

Notebook kölcsönzés

Cégvezetőként tudja, hogy többször előfordul, hogy hirtelen több notebookra van szüksége a cégének, mint amennyi a rendelkezésükre áll. Előfordul, hogy tönkremegy egy notebook, a garanciális ügyintézés időbe kerül, de a munkatársa nem tudja elvégezni a notebook nélkül a munkáját. A sajnálatos hibákon kívül is vannak különböző események a cég életében, amikor több notebookra van szüksége.

Nyomtató kellékanyag webáruház

Nyomtató kellékanyag webáruház

HP, Canon, Epson, Lexmark, Samsung, OKI, Xerox, Brother, Konica, Minolta, Kyocera nyomtató kellék toner, tintapatron online rendelés, házhozszállítás a Tonermánia webáruházban. A webáruházban kompromisszumok nélkül válogathat, tudva azt, hogy a kiválasztott termékeket egytől-egyig valamely nagy múltú gyártó méltán népszerű márkája fémjelzi. A Forgalmazott márkák menüpont alatt részletesen tájékozódhat a webáruházban kapható kiváló minőségű termékek gyártóinak sokaságáról.

Online Pénztárgép Átállás

Online Pénztárgép Átállás

Igényeljen MOST online pénztárgépet! Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket/leendő Ügyfeleinket, hogy online pénztárgép megvásárlására megrendeléseket felveszünk! Rendeléseiket a sales@cttservice.hu címre elküldve adhatják le, vagy töltsék ki a lentebb található kapcsolati űrlapot, mellyel azonnal elkészül a megrendelés visszaigazolás. Kérjük, e-mail-ben, postai úton vagy személyesen küldjék vissza részünkre az aláírásukkal ellátott dokumentumot. Levelük mellékleteként csatolják a PTGREG igénylő lap alapján benyújtott, és a NAV-tól visszakapott regisztrációs kódot (vonalkódos oldal) tartalmazó bizonylatot. Ezek beérkezése után rögzítjük megrendelésüket és ellenjegyezve visszaküldjük. Augusztus 31. után, az év végéig, a NAV regisztrációs kód felmutatásával továbbra is használhatják meglévő pénztárgépeiket, ellenőrzés esetén még nem szankcionálja Önöket az Adóhatóság!Szeptember 30-a után, szükséges a pénztárgép értékesítő által kiadott megrendelés visszaigazolás is!

Online pénztárgép forgalmazás

Online pénztárgép forgalmazás

A legmodernebb online pénztárgépek széles választéka, kedvező áron, élelmiszerüzletek, fodrászatok, fogorvosi rendelők, vendéglátóhelyek és kisboltok igényeire szabva! Ha hálózati pénztárgép-rendszerben gondolkodik, rendelje meg tőlünk! A pénztárgépek mellett vonalkód-leolvasók, kasszafiókok, árazógépek, blokknyomtatók, papírtekercsek és festékkazetták is elérhetőek nálunk, nagy választékban, jó áron. Ha minőségi, hosszú távon is megbízhatóan működő pénztárgépet keres, amelyhez pontos, szakértő szervizszolgáltatás társul, válasszon minket!

Plasztikkártya nyomtatás

Plasztikkártya nyomtatás

Vállalkozásának hűségkártyára vagy egyéb műanyagkártyára lenne szüksége? Keressen minket bizalommal! Ha szeretné, tervei alapján legyártunk Önnek egy mintakártyát, még mielőtt megkezdődne a sorozatgyártás. Ennek köszönhetően Ön látni fogja mire vagyunk képesek, mi pedig örömmel mutatjuk ezt meg Önnek! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, látogasson el oldalunkra még ma! Honlapunkon keresztül egyszerűen kérhet árajánlatot, mely a tervezéstől a gyártáson keresztül a szállításig minden költséget magában foglal majd!

Prizma Földmérő Kft - Debrecen

Prizma Földmérő Kft - Debrecen

A debreceni székhelyű, 1990-ben alapított Prizma Földmérő Kft teljes körű földmérési - geodéziai mérnöki tevékenységgel, földhivatali ügyintézéssel áll a Tisztelt Érdeklődők rendelkezésére. Szolgáltatásaink természetes velejárója, ügyfeleink számára szaktanácsadás, segítségnyújtás a hivatali útvesztők dzsungelében való eligazodáshoz. *Minősített ingatlanrendező, *GD-T / geodéziai tejes jogkörű tervezés, *GD-SZ / geodéziai szakértő. A szakma egészére kiterjedő munkáinkról, széles körű referenciákkal bírunk. Nem szükséges földhivatalba fáradnia, lépjen kapcsolatba velünk.

Tuti menü