Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatások vállalkozóknak - a mindennapokhoz képes leírás: Prospektus - Vendéglátóipari [4. oldal]
részletek »

Szolgáltatások vállalkozóknak - a mindennapokhoz: Prospektus - Vendéglátóipari [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: vallalkozas.tlap.hu » Szolgáltatások vállalkozóknak - a mindennapokhoz
Keresés
Találatok száma - 67 db
Prospektus tartó, információs táblák és zászlók

Prospektus tartó, információs táblák és zászlók

Profi és minőségi reklámdekoráció, display reklámeszközök és egyéb megoldások a Medeia Stúdiótól. Ha display reklámanyagokra -és eszközökre van szüksége, úgy mint információs táblák, zászlók, prospektustartók, pop up falak, sajtófalak, kínáló pultok, megállító -és világító táblák, nézzen szét honlapunkon. Válogasson kedvező árú vagy éppen akciós megoldásaink közül, találja meg az Önnek és cégénének leginkább megfelelő eszközt és kérjen ajánlatot munkatársainktól! Elérhetőség: H-1086 Budapest, Blaha Lujza tér 1-2.

Raktárkezelő program

Raktárkezelő program

Raktárkezelő program már 10.900 Ft-tól! Korlátlan számú termék árukészletének nyilvántartása, tetszőleges számú raktárban, vonalkód kezelése, leltár, stb. Nagyon sokan keverik a raktárkezelő és a készletnyilvántartó fogalmakat, azonban ez a két szó két teljesen eltérő típusú programot takar. A raktárkezelő programokat olyan helyeken (pl. raktárban) használják, ahol nem kell számlákat kiállítani, csupán a termékek árukészletének nyilvántartására, nyomon követésére van szükség. Ezzel szemben készletnyilvántartó programot pedig olyan helyen (pl. bolt, iroda, stb.) használnak, ahol az árukészletek nyilvántartásán túl szükség van számlák kiállítására is.

Roll-up készítés - Rollupcentrum

Roll-up készítés - Rollupcentrum

A Rollupcentrum kiváló minőségű roll-up bannerek készítését vállalja különböző méretekben. Nagy raktárkészlettel, saját gépparkkal, kreatív kollégákkal, valamint rendkívüli árakkal várjuk megrendelőinket. Ügyfeleink kívánságait nemcsak maximális rugalmassággal kezeljük, de hirtelen felmerült kihívásokra is képesek vagyunk gyorsan reagálni. Roll-upjaink exkluzív, elegáns kivitelezésének köszönhetően üzletekben, boltokban, éttermekben és irodákban is kihelyezhető, összeszerelése nem igényel szaktudást, bárhol, bármikor könnyedén felállítható. A roll-upokat fekete vászontáskában szállítjuk, mely védi őket a sérülésektől és a szállítást is megkönnyíti. Kérj ajánlatot vagy rendeld meg azonnal webáruházunkban!

Vállalkozás magazin hírek
Már 16 engedélyezett online pénztárgép közül tudnak válogatni a vállalkozók
Már 16 engedélyezett online... Újabb, online adatkapcsolatra képes pénztárgép kapott forgalmazási engedélyt, így a cserére kötelezettek már tizenhat gép közül választhatnak - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön az MTI-t. A közlemény szerint hétfőn Szintézis Informatikai Zrt. NOVATEK-F típusú pénztárgépe kapott forgalmazási engedélyt a Magyar Kereskedelmi...
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt sürget két társaság
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt... A Rádió Tele5 Taxi és a Budapest Taxi szerint kedvezményes hitelekkel kellene...
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV): magasabb bevételi tervet kell teljesíteni
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV):... Az idei nehéz év lesz az adóhatóság számára - nyilatkozta a Nemzeti Adó- és...
Siva Print grafikai stúdió és nyomda - egyedi nyomdai termékek

Siva Print grafikai stúdió és nyomda - egyedi nyomdai termékek

Nézd meg magad másképp! Egyedi nyomdai termékekre specializálódott grafikai stúdiónk várja az igényességet kedvelő vállalkozókat. Már a kezdetektől számíthatsz ránk: megtervezzük arculatát, elkészítjük weboldalát. Gondoskodunk az egyedi reklámhordozóiról, exkluzív szórólapokról, prémium névjegykártyákról. Molinókkal, megállítótáblákkal, plakátokkal, one-view fóliákkal gondoskodunk az üzlethelyiség igényes dekorációjáról vagy a rendezvényei sikeréről. Engedd szabadjára fantáziádat, nálunk jó helyen vannak különleges elképzelései. Mi nem akarunk megváltoztatni, de segítünk kihozni belőled a legjobbat!

Számlázó program könnyű kezelhetőség

Számlázó program könnyű kezelhetőség

Online számlázó program, amely nemcsak kiváltja a számlatömböd, hanem számtalan új funkcióval teszi kényelmesebbé vállalkozásod pénzügyeinek intézését. A bizonylatok elkészítése után a számlázó beépített levelezőjével könnyedén kiküldheted számláidat. Az egyszerűbb kezelhetőség érdekében a számlázó program összeköthető a webáruházaddal, de akár a könyvelőd szoftverével is. Mindezt természetesen mindig a hatályos jogszabályoknak megfelelően teheted, amit a NAV által kiállított igazolás biztosít. Kérdés esetén hívjon bátran.

Szórólapterjesztés

Szórólapterjesztés

Szórólap, reklámújság, termékminta, egyéb reklámanyag, katalógus, prospektus és kiadvány terjesztés, plakátozás az ország egész területén.Terjesztési módok: postaládás terjesztés, gyűjtőládás terjesztés, kézbe történő osztogatás, szórólapterjesztés parkoló autók szélvédőjére, kézbe történő osztogatás forgalmas helyeken, reklámanyagok lerakása üzletekben, címlista alapján történő kézbesítés, plakátozás intézményekben, hivatalokban, üzletekben, közterületen. Vállalkozásunk 2002 óta van jelen a piacon szórólapterjesztés, reklámújság terjesztés, plakátozás szolgáltatásaival.Kezdetben csak néhány dél Pest-megyei településen foglalkoztunk szórólapterjesztés, reklámújság terjesztés szolgáltatással.Mára már az ország több megyéjében rendelkezünk terjesztői hálózattal, így szórólapterjesztés, reklámújság terjesztés, plakátozás szolgáltatásainkkal több megyében illetve településen állunk rendelkezésre.

Telefonos ügyfélszolgálat kiszervezés - Interswitch Kft.

Telefonos ügyfélszolgálat kiszervezés - Interswitch Kft.

Az Interswitch Kft. több éve működő, kizárólag élő szolgáltatást nyújtó cég. Kedves, intelligens, egyetemistákból álló munkatársaink Angol és Magyar nyelven is fogadják és rögzítik a bejövő hívásokat. Az Ön ügyfelei nem bosszankodnak az üzenetrögzítő, foglalt vonalak, vagy nem fogadott hívások miatt. Önnek csak át kell irányítani a hívásait hozzánk, amikor erre szüksége van. Vállalata nevében válaszolunk telefonhívásaira. Postacímet, faxszolgáltatást és ingyenes zöld számot biztosítunk. Vállaljuk televíziós hirdetéseire érkező telefonok kezelését, és az új megrendelők adatainak rendszerezését.

Tengeri és légi áruszállítás - Fly Away Kft.

Tengeri és légi áruszállítás - Fly Away Kft.

Profilunk a következő tevékenységekre terjed ki: szállítmányozás, belföldi árufuvarozás, nemzetközi szállítmányozás, tengeri és légi áruszállítás, és csomagoltatás. Amiket szállítunk: általános kereskedelmi áruk, high-tech elektronikai árucikkek, nagyértékű árucikkek, veszélyes és érzékeny árucikkek, személyes ingóságok, élő állat, romlandó árucikkek. Kapcsolódó szolgáltatásaink a következők:légi futárszolgálat, vámügynökség, az összes légitársasággal összeköttetésben lévő közvetlen helyfoglalási rendszer, raktárak, teherautók, csomagolóanyagok, háztól-házig szolgáltatás.

Tűz- és munkavédelmi szolgáltatások

Tűz- és munkavédelmi szolgáltatások

Az M3 ROAD Kereskedelmi és Szolgáltató Kft 1994-ben alakult. Tűz- és munkavédelmi eszközök kereskedelmével, kapcsolódó szolgáltatásokkal és munkaruházati termékek gyártásával foglalkozik. Termékeink közvetlenül az importőröktől származnak, így a kimagasló forgalomnak köszönhetően folyamatos akciókkal, alacsony árakkal szolgálhatjuk vásárlóink érdekeit. Néhány jelentős gyártónk: Lux OpticaL, JSP, Peltor, 3M, Parade, Lemaitre, Earline, Tidy Professional, Top-Lock, Eurotechnique, Sup Air Style. Vállaljuk tűzvédelmi szabályzatok, felülvizsgálatok elkészítését, megtartását. Forgalmazzuk a modern kor követelményeinek megfelelő tűzvédelmi eszközöket, tűzoltó készülékeket, tűzcsapszerelvényeket, szekrényeiket. Jelentős kedvezményekkel várjuk az ország valamennyi településéről a felhasználókat, de még a tűzvédelmi szakembereket is, hiszen tőlünk importőri áron vásárolhatnak. Példaként néhány márka: AWG, Victoria, Rotech, Kodretta, Maxima.

Hirdetés
Ügyvéd Budapesten

Ügyvéd Budapesten

A Dobrocsi Ügyvédi Iroda Budapesten, a 13. kerületben működve igyekszik segítségére lenni azoknak (legyenek vállalkozók, vagy magánemberek), akik többek között a közigazgatási jog, a társasági jog, az ingaltanjog területén keresnek ügyvédet, kimagasló szakmai tudással és sokéves tapasztalattal. A 2008-ban alapított Dobrocsi Ügyvédi Iroda már számos projektben volt segítségére a hazai pénzintézeknek, vagy éppen nemzetközi ügyvédi irodáknak. Elérhetőség: 1136 Budapest, Pannónia utca 30. II. em 2.

Vagyonvédelem, lakásriasztó

Vagyonvédelem, lakásriasztó

Teljeskörű vagyonvédelmi szolgáltatás! Lakásriasztó rendszerek tervezése, kivitelezése. A vagyonvédelem minden területén jártas szakemberekből álló csapatunk, valamint az általunk alkalmazott legmegbízhatóbb eszközök forgalmazása garantálják a megrendelőink elégedettségét. Ingyenes helyszíni felmérés, árajánlat.

Vállalatok energetikai referense

Vállalatok energetikai referense

Amennyiben a vállalkozás éves energiafelhasználása eléri, illetve meghaladja a törvény által előírt küszöbértéket, a vállalkozásnak energetikai szakreferenst kell igénybe vennie. A szakmérnök munkájához többek között hozzátartozik a havi és az éves beszámolók készítése. Az energiapolitikai cél az energiatakarékos szemléletmód kialakítása mellett a hatékonyság-növelő üzemeltetés. Amennyiben az Ön vállalkozásának is kötelező a jogilag független szakember megbízása, ajánljuk oldalunkat szíves figyelmébe.

Vállalkozásokban elhelyezett pénztárgépek

Vállalkozásokban elhelyezett pénztárgépek

Vállalkozásokban, törvényes és hivatalos vásárlás lebonyolítása végett, pénztárgép beszerzése vált kötelezővé. A POG Iroda,- és Pénztárgéptechnikai Kft. jóvoltából megvásárolhatóak ezen berendezési tárgyak, továbbá amennyiben igény van rá, bérbe is vehetőek bizonyos időszakokra, előzetes egyeztetést követően. Különféle kiegészítők és kapcsolódó eszközök forgalmazásával is foglalkozik a cég, melyeket részletesen az interneten elérhető webshopjukban lehet megtekinteni, továbbá meg is rendelni az online felületről.

Válságkezelés helyett folyamatfejlesztés

Válságkezelés helyett folyamatfejlesztés

A Cash Flow Navigátor Tanácsadó Kft a Dunántúlon és Budapesten működő legalább 100 főt foglalkoztató vállalatok számára végez folyamatfejlesztési tanácsadást és képzést, hogy kulcs üzleti folyamataik hiba és veszteségmentessé váljanak miközben javuló termékkel / szolgáltatással elégítik ki a vevői igényeket. Lean Six Sigma struktúrált problémamegoldó eljárások segítenek abban, hogy a folyamatos tűzoltás helyett olyan projekt jellegű megközelítést alkalmazzon, mely javítja vállalata pénzügyi eredményességét és a dolgozói kultúrát. Lean Six Sigma képzés, tanácsadás és mentorálás 2005 óta.

Változás- és válságmenedzselés

Változás- és válságmenedzselés

A Változás- és Válságmenedzserek Országos Egyesülete (VOE) által egyesített és képviselt szakemberek arra törekszenek, hogy a változások előtt álló, vagy épp bajba jutó és hozzájuk forduló szervezeteknél a beavatkozásokat szakértelemmel kezeljék, fordulatot hozó segítséget nyújtsanak. Postgraduális képzéseket szervezünk azok számra, akik a változás- és válságmenedzselés rejtelmeit el szeretnék sajátítani, illetve olyan vállalkozók, családi vállalkozás tulajdonlását felelősen átörökíteni szándékozó tulajdonosok, ill. menedzserek számára, akik preventíven szeretnének cselekedni, időben váltani, megelőzve a bajt. Hírlevelet küldünk mindazon érdeklődők számára, akik a szolgáltatási újdonságaink, aktuális rendezvényeink, képzéseink, tréningjeink, szolgáltatásaink iránt érdeklődnek.

Vendéglátóipari csomagolóeszköz logózás

Vendéglátóipari csomagolóeszköz logózás

Az Indepack Kft. nem csupán olcsó csomagolást, hanem teljes körű megoldást kínál a vendéglátás területén tevékenykedő cégeknek, hogy minél kényelmesebben és olcsóbban tudják csomagolóeszközeiket beszerezni. Cégünk kínálatában megtalálhatók többek közt: műanyag és papír termékek, poharak, eldobható műanyag evőeszközök, tányérok, dobozok, edények, pizza dobozok, valamint kiegészítő termékek. Ha szeretné egyedivé tenni csomagolóeszközeit, akkor vállaljuk azok logózását is! Látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti akciós termékeinket, illetve tájékozódhat további szolgáltatásainkról!

Tuti menü