Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vállalkozás franchise hálózatban képes leírás - Vállalkozás.tlap.hu
részletek »

Vállalkozás franchise hálózatban - Vállalkozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vallalkozas.tlap.hu » Vállalkozás franchise hálózatban
Keresés
Találatok száma - 8 db
ActionCOACH

ActionCOACH

Minden sikeres sportoló mögött ott áll az edzője. Az élre törő, a céltudatos sportolókat trénereik (coachok) segítik. Ahogy a sportban, az üzleti életben is Coachra van szükség az igazi eredményekhez. Az ActionCOACH a kis- és középvállalatok fejlesztését tüzte ki célul: üzletember ad tanácsot üzletembernek. A kis- és közepes vállalkozásokat is megilleti a lehetőség, hogy hatékony, és igazán célravezető formában kapjanak segítséget üzletük fejlesztéséhez. Az ActionCOACH a világ legnagyobb üzleti tanácsadással foglalkozó szervezete, mára globális franchise hálózattá fejlődött, helyi irodáik lassan minden földrészen megtalálhatók, s immár Magyarországon is! Vállalkozó hozta létre vállalkozóknak, kis- és közepes vállalkozás-tulajdonosok, vezetők igényeit szem elött tartva.

AHA - Lakberendezési franchise

AHA - Lakberendezési franchise

Az AHA - At Home Art lakberendezéssel, lakástextillel és ajándékokkal foglalkozik. Termékeink között megtalálható párna, ágyterítő, ágytakaró, szőnyeg, rongyszőnyeg, tányéralátét, asztali futó, átvető, asztalterítő, függöny, váza, abrosz, fürdőszobaszőnyeg, szappanadagoló, ajándék, ajándéktárgy, függönybojt, függönyelkötő, ajándék ötletek, törölköző, kötény, edényfogó, kesztyű, tányéralátét szett, futó szett. Ajándékozzon lakberendezési kiegészítőket és ezzel praktikus és használható ajándékot adhat legyen szó karácsonyról, születésnapról, húsvétról vagy bármely ünnepről, megtalálja a megfelelőt rokonai és ismerősei számára!

Franchise Centrum

Franchise Centrum

A franchise (franchising) meghatározása: A franchise (franchising) termékek és/vagy szolgáltatások és/vagy technológia piacra juttatásának (marketingjének) olyan rendszere, amely jogilag és pénzügyileg különálló és független vállalkozások, a Franchise Rendszergazda (Franchisor) és Egyéni Franchise Vállalkozói (Egyéni Franchisee) közötti szoros és folyamatos együttműködésén alapul, ahol a Franchise Rendszergazda megadja Egyéni Franchise Vállalkozóinak a jogot és kötelezi, hogy az Egyéni Franchise Vállalkozó a Franchise Rendszergazda koncepciójának megfelelő üzleti tevékenységet folytasson. A jog, egy közvetlen vagy közvetett pénzügyi ellenszolgáltatás fejében felhatalmazza és kényszeríti az Egyéni Franchise Vállalkozót arra, hogy használja a Franchise Rendszergazda kereskedelmi nevét és/vagy védjegyét és/vagy szolgáltatási márkajelét, know-how-ját, üzleti és technikai módszereit, eljárásait, és más iparjogvédelmi és/vagy szerzoi tulajdonjogát, amelyet folyamatos kereskedelmi és technikai szolgáltatással támogat a felek között ezzel a céllal létrejött megállapodás keretében annak érvényességi időtartama alatt.

Vállalkozás magazin hírek
Már 16 engedélyezett online pénztárgép közül tudnak válogatni a vállalkozók
Már 16 engedélyezett online... Újabb, online adatkapcsolatra képes pénztárgép kapott forgalmazási engedélyt, így a cserére kötelezettek már tizenhat gép közül választhatnak - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön az MTI-t. A közlemény szerint hétfőn Szintézis Informatikai Zrt. NOVATEK-F típusú pénztárgépe kapott forgalmazási engedélyt a Magyar Kereskedelmi...
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt sürget két társaság
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt... A Rádió Tele5 Taxi és a Budapest Taxi szerint kedvezményes hitelekkel kellene...
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV): magasabb bevételi tervet kell teljesíteni
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV):... Az idei nehéz év lesz az adóhatóság számára - nyilatkozta a Nemzeti Adó- és...
Franchise Portál

Franchise Portál

A DAKEXPO Kft. 2003-ban alakult, azzal a céllal, hogy a márkavásárlásra épülő üzleti modelleket különböző rendezvényekkel, kiadványokkal népszerűsítse Magyarországon. Cégünk a Magyar Franchise Szövetség, valamint a Nemzetközi Franchise Szövetség tagja. Felvételt nyertünk 2006-ben a Nemzetközi Franchise Tanácsadó Hálózatba (IFCN), melynek jelenleg egyetlen kelet-európai tagja vagyunk. Cégünk részt vett nagy nemzetközi, illetve induló hazai hálózatok franchise-dokumentációjának elkészítésében, nemzetközi terjeszkedésének megtervezésében, segítésében. Munkánk során betekintést nyertünk több mint ezer hazai és külföldi franchise-rendszer működésébe és felépítésébe. 2004 óta évi rendszerességgel szervezzük meg a Buybrand Show - Nemzetközi Franchise Kiállítást, mely felvonultatja a Magyarországon, valamint a régióban terjeszkedni vágyó hazai és külföldi franchise-hálózatokat.

Franchise Szövetség

Franchise Szövetség

Oldalunkon Az 1991-ben alakult Magyar Franchise Szövetség, mint a franchise vállalkozói közösség érdekképviseleti szervezete. A Szövetség alakuló közgyűlése lefektette Alapszabályát, valamint elfogadta az Európai Franchise Szövetség Etikai Kódex-ét, amelyet iránymutató alapdokumentumként tart számon, s két irányelvvel egészített ki. Oldalunkon a Szövetséggel kapcsolatos alapvető információk találhatóak meg. Megismerkedhet a tagságunkkal (Rendszergazdák és Tanácsadók), megtudhatja melyek a tagsághoz való csatlakozás feltételei, megtalálja az alapdokumentumokat (Alapszabály, Etikai Kódex, Irányelvek, Belépési nyilatkozat) és tanulmányozhatja a szövetség tanácsadói tevékenységét (Tanácsadás) is. Időről időre friss információkkal szolgálunk a szövetséget és a tagságot érintő kérdésekben, figyelmébe ajánljuk tagi hírek rovatunkat. Amennyiben folyamatos tájékoztatást kér a szövetség rendezvényeiről, életéről, kérjük, iratkozzon fel rendszeresen megjelenő hírlevelünkre. További információkat talál honlapunkon a franchise szakterületet érintő témákban. Weboldalunk továbbá arra is vállalkozik, hogy bevezesse az olvasót a franchise világába, abba mélyebb betekintést nyújtson.

Harmónia Életreform Központ - franchise rendszerben

Harmónia Életreform Központ - franchise rendszerben

Szeretnél az egészségprevenció területén működő saját céget? Fizikai közérzetjavítás, alternatív gyógymódok, szépségápolás, valamint humán egészségügyi szolgáltatásokat magában foglaló önálló vállalkozást kínálunk franchise rendszerben. A Harmónia Életreform Központ lehetőséget terveid megvalósításához.

Hot-dog kocsi - Yankee Franchise

Hot-dog kocsi - Yankee Franchise

Kész üzletet adunk! Ez a Yankee Franchise rendszerének filozófiája mióta csak létezünk. Próbáljuk leendő és meglévő partnereink összes igényét kielégíteni... Amit kínálunk az tanácsadás, büféeszközök és a hozzájuk párosítható alapanyagok széles skálája, szervíz, marketing, díjmentes kiszállítás. Tanácsadás: Segítünk kidolgozni elképzelését büféjére, vendéglátóegységére, gyorséttermére. Segítünk eldönteni, hogy milyen eszközökkel és milyen konstrukcióban lesz az ön számára a legkifizetődőbb az együttműködés. Tekintse meg büféeszköz és alapanyag kínálatunkat!

Subway

Subway

A 90 országban több mint 31,000 étteremmel jelenlévő SUBWAY® mára már a világ legnagyobb submarine szendvicseket kínáló franchise étteremlánccá nőtte ki magát, és vezető helyet foglal el a gyorsételeket kínáló étteremláncok körében. Az első Észak-Amerikán kívüli Subway étterem 1984 decemberében nyílt egy kicsi közép-keleti szigeten, Bahrainban. Azóta a Subway meghódította az egész világot Argentínától Zambiáig. Néhány vallási és helyi sajátosságtól eltekintve a világ bármely pontján található Subway étterem azonos menüt kínál. Függetlenül attól, hogy mely országban járunk az összetevők kiváló minősége garantált. Ugyanaz a saját ízlés szerint összeválogatott zöldség és öntet kombinációval kínált "footlong" Pulykamelles Sub Szendvics kapható akár egy jamaicai, akár egy új-zélandi Subway étteremben...A Subway folyamatosan keres franchiseeket csapatának bővítésére. Amennyiben a saját főnöke szeretne lenni, és megfelelő segítséggel, kompetenciával valamint sikeres hálózati támogatással kívánja létre hozni saját vállalkozását, akkor a Subway rendszere éppen megfelelő Önnek.

Tuti menü