Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vállalkozás - klubok, szervezetek képes leírás - Vállalkozás.tlap.hu
részletek »

Vállalkozás - klubok, szervezetek - Vállalkozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vallalkozas.tlap.hu » Vállalkozás - klubok, szervezetek
Keresés
Találatok száma - 3 db
Női Vállalkozó Klub - Debrecen

Női Vállalkozó Klub - Debrecen

Egyesületünk, a Lépéselőny Egyesület' az Észak-alföldi régióban, Debrecenben tevékenykedő foglalkoztatási célú civil szervezet, 2002. óta működik különböző végzettségű, tapasztalt és elkötelezett szakember-gárdával. Az egyesület beszélő nevet' vett fel, hiszen ezzel is jelezni kívántuk, hogy missziónknak tekintjük az európai szintű tanulás és munka szolgálatát, hogy helyzetbe, 'lépésel?nybe' kívánjuk hozni a munkavállalókat...Alaptevékenységként a nők munkába állását támogató szolgáltatásokat nyújtunk. Kiemelt figyelemmel fordulunk, a nők esélyegyenlőségének javítása felé, szolgáltatásaink, programjaink, projektjeink által segítjük őket a munka és a magánélet, családi élet harmonizálásában: Támogatjuk azokat a vállalkozónőket, akik az önfoglalkoztatásban, a vállalkozói életforma vállalásában képesek megtalálni a kitörési pontokat. Megoldásokat kínálunk az inaktív nők célcsoportja számára, akik szándékoznak visszatérni a munkába.

Szabics Imre

Szabics Imre

A Szabics Kikötő által kínált programok kiválóan alkalmasak a kollegák vagy baráti társaságok összekovácsolására. Kínálatunkban kenus/ kajakos GPS-es túrák, motorcsónakos, sétahajós túrák egyaránt megtalálhatók. A Tiszavirág Ártéri Sétaút pedig a csapatok ügyességére/ rátermettségére alapoz, ahol közel 2 kilométeres távon tudják bebizonyítani bátorságukat és gyorsaságukat. A hajó kiválóan alkalmas pálinka vagy borkóstoló megtartására is melyet a Tisza-tavi hajózás tesz felejthetetlenné. A kikötői tájba jól illeszkedő nádtetős Mohár Csárda várja a betérni vágyókat, italkínálatával, s apró harapnivalókkal. A Mohár Csárdához tartozó nádtetős közösségi helység nyáron hűvöset, télen a benne található kemencével pedig meleget biztosít a kirándulóknak. 60 fő kényelmes és kulturált beszélgetését, étkezését teszi lehetővé. A helységben túravezetők érdekes előadásokat tarthatnak a Tisza-tó állat és növényvilágáról.

Vállalkozás Klub

Vállalkozás Klub

Vállalkozás indítása, működtetése, finanszírozása és sok más fontos kérdés. Segítsünk egymásnak, legyél tagja klubunknak, mond el tapasztalataidat. (Tatár Attila klubvezető) ... Sicc az mlm-nek! Kipucoltam a klubot! Repült az összes mlm gagyiság. A vállalkozás klub alapvetően a valódi vállalkozásoknak és vállalkozást indítóknak szeretne segítséget nyújtani, illetve teret adni a párbeszédnek...

Tuti menü