Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vállalkozás könyvelés képes leírás - Vállalkozás.tlap.hu
részletek »

Vállalkozás könyvelés - Vállalkozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vallalkozas.tlap.hu » Vállalkozás könyvelés
Keresés
Találatok száma - 21 db
15. kerületi megbízható könyvelés, korrekt áron

15. kerületi megbízható könyvelés, korrekt áron

Könyvelés, könyvvizsgálat, cégalapítás Budapest 15. kerületében. Válasszon minket mert, megbízható, profi regisztrált mérlegképes könyvelőinkkel vállaljuk egyéni vállalkozók, kis- és középvállalatok (Kft., Bt.), társasházak könyvelését, bérügyintézést, teljes körűen. Nálunk nem kell napokkal előre bejelentkezni, könyvelőirodánk nyitva tartása rugalmas, elérhetőségünk szinte állandó. Pénzügyi tanácsadással is segítjük a vállalkozások sikerét, ügyfeleinknek a könyvelés havi díja ezt tartalmazza. Cégalapítás helyben, kényelmesen, 25%-os kedvezményes induló könyvelési díjjal! Online könyvelés keretében elektronikus formában, de akár futárral is eljuttathatja hozzánk az anyagot. Megbeszélés szerint könyvelési anyagért házhoz megyünk Budapest területén! Forduljon hozzánk bizalommal!

BSPL Könyvelőiroda

BSPL Könyvelőiroda

Megbízható könyvelőt keres? A XIII. kerületben vállalom társaságok megbízható, precíz könyvelését, adózási feladatainak ellátását, bérszámfejtését több mint 10 év tapasztalattal, könyvvizsgálói minősítéssel. Olyan partnerrel szeretne együtt dolgozni, akire biztosan támaszkodhat? Ránk mindig számíthat! Tudjuk, hogy Önnek is számít minden forint, ezért mi nem csupán a bevett szokásokat, gyakorlatot követjük, hanem ügyfeleink fejével gondolkodunk. Legyen szó akár könyvelésről, adózásról, vagy a bérekről, cafeteriáról, olyan javaslatokat teszünk, amelyek optimálisak Önnek.

Consider Könyvelőiroda

Consider Könyvelőiroda

A Consider Kft. küldetése, hogy teljes körűen segítse az Ön vállalkozását. Irodánk szolgáltatása kiterjed az egyéni vállalkozótól a részvénytársaságig, melyet szakképzett főállású és szerződött, regisztrált könyvelőkkel, adótanácsadóval, bérszámfejtővel, TB ügyintézővel végezzük, így átfogóan tudjuk megoldani partnereink könyveléssel kapcsolatos feladatait. Az Ügyfél terhe maradjon a jó és sikeres vállalkozás megteremtése. Mi a precíz, megbízható és nem utolsósorban előrelátó munkát biztosítjuk. Egy dinamikus, fiatalos csapat várja Önt egy barátságos környezetben, hogy segítse az Ön és cégének még hatékonyabb és sikeresebb munkáját.

Vállalkozás magazin hírek
Már 16 engedélyezett online pénztárgép közül tudnak válogatni a vállalkozók
Már 16 engedélyezett online... Újabb, online adatkapcsolatra képes pénztárgép kapott forgalmazási engedélyt, így a cserére kötelezettek már tizenhat gép közül választhatnak - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön az MTI-t. A közlemény szerint hétfőn Szintézis Informatikai Zrt. NOVATEK-F típusú pénztárgépe kapott forgalmazási engedélyt a Magyar Kereskedelmi...
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt sürget két társaság
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt... A Rádió Tele5 Taxi és a Budapest Taxi szerint kedvezményes hitelekkel kellene...
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV): magasabb bevételi tervet kell teljesíteni
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV):... Az idei nehéz év lesz az adóhatóság számára - nyilatkozta a Nemzeti Adó- és...
Dr. Szilágyi Gábor

Dr. Szilágyi Gábor

Könyvelés vagy még annál is több? Számos könyvelő cég közül kiemelkedően széleskörű könyvelő szolgáltatásokat biztosítunk egyszerűen, online. Felejtse el a papíralapú könyvelés miatti bosszúságot. Könyveltessen online egyszerűen. A számlák könyvelése úgy, ahogy eddig még senki: bizonylatait, számláit töltse fel ügyfélkapun keresztül saját gépéről. Új ügyfeleink most scannert kapnak ajándékba! Könyveltessen otthonról kényelmesen, az ország bármely pontjáról!

Építőipari költségvetés készítés, költség optimalizálás

Építőipari költségvetés készítés, költség optimalizálás

Üdvözöljük a Welltodo Kft. építőipari és projekt költségvetéseit bemutató honlapján. Cégünk elsősorban a tervezők, beruházók, valamint családiház építők számára nyújt teljeskörű építési és projekt költségvetési szolgáltatásokat. Építőipari költségvetések, költségszámítások, költségbecslések. Építési költség optimalizálás. Projektmenedzsment.

Intergate Könyvelő Iroda

Intergate Könyvelő Iroda

Cégünk Szolnok és környékén több mint 15 éve nyújt a számviteli szolgáltatásokat az egyéni - és társas vállalkozók részére. Teljeskörű szolgáltatást kínálunk: Cégalapítás (partnereink közreműködésével) - Könyvelés (az ügyfél jogállása szerint irányadó kettős könyvvitel, vagy egyszeres könyvvitel rendszerében) - Bérszámfejtés és Munkaügy -Könyvvizsgálat (partnereink közreműködésével)

KLUG-E Könyvelőiroda - Dunaújváros

KLUG-E Könyvelőiroda - Dunaújváros

A KLUG-E könyvelőiroda 1989-ben kezdte meg tevékenységét, 2005-ben alakult át Betéti Társasággá. Az elmúlt 22 év adózási, könyvelési, és számviteli tapasztalatokkal, megfelelően képzett szaktudással állunk vállalkozóink rendelkezésére Dunaújvárosban, és vonzáskörzetében. Ha Ön vállalkozó, vagy cégvezető, akkor tudja, hogy manapság, a naponta változó jogszabályok útvesztőjében nem könnyű eligazodni. Ezért irodánkban olyan szoftverekkel dolgozunk, melyek biztosítják a frissített adatfeldolgozást, képesek az előírásoknak megfelelő nyomtatványok, bevallások elkészítésére. Célunk, hogy ügyfeleink részére korrekt számviteli szolgáltatást nyújtsunk.

Könyvelés - Exigo Számviteli Szolgáltató kft.

Könyvelés - Exigo Számviteli Szolgáltató kft.

Bizonyára Ön is tudja mennyire fontos egy vállalkozás számára, hogy megbízható, felkészült, precíz kezekben tudhassa cégének könyvelését. Ha könyvelés szolgáltatásunkat választja mi garantáljuk Önnek, hogy nyugodtan fog aludni. Havi fixdíjas könyvelés szolgáltatás választása esetén az alapvető könyvelési feladatokon kívül ellátjuk a vállalkozása teljes hatóság előtti képviseltét. Könyvelés szolgáltatásunkra mi minden esetben felelősséget vállalunk! Szakmailag folyamatosan képzett szakembereink a vállalkozások legkülönbözőbb fajtáival és ennek kapcsán legkülönbözőbb könyvelési feladatokat láttak el. Könyvelés szolgáltatásunk választása esetén Önnek nem kell mással törődnie mint, hogy a megbeszélt időpontban a könyvelés anyagát eljuttassa könyvelőirodánkba. Egyes esetekben ha Ügyfelünk úgy kívánja vállaljuk, hogy a könyvelés anyagát mi gyűjtjük be Ügyfeleinktől. Ez leginkább Budapest és vonzásköre, egyes megállapodás esetén távoli városokból is vállaljuk a könyvelés anyagának begyűjtését.

Könyvelés a 16.kerületben!

Könyvelés a 16.kerületben!

Szeretné bevételét adókra, járulékokra költeni? Akkor rossz helyen jár...Bevétele jelentős részét megtartaná? Akkor forduljon hozzánk bizalommal! Könyvelőirodánk 1993 óta áll ügyfeleink rendelkezésére. Vállaljuk egyéni és társas vállalkozások könyvelését, bérszámfejtését, bevallások, mérlegek készítését, adótanácsadást regisztrált mérlegképes könyvelővel, ADÓBÍRSÁGOK NÉLKÜL!!! Ügyfeleink széles körű tevékenységi köre miatt, nagy tapasztalattal rendelkezünk az üzleti élet több területén! Cégalapítás, helyben, pár napon belül, kedvezményes indulási költségekkel! Tanácsadás, és teljes körű ügyintézés, garanciával! Megbeszélés szerint iratokért házhoz megyünk!

Hirdetés
Könyvelés cégeknek, magánszemélyeknek

Könyvelés cégeknek, magánszemélyeknek

Ha az Ön, illetve a cége igényeire szabott, hozzáértő, megbízható könyvelést szeretne, itt megtalálja! Nálunk előzetes egyeztetés nélkül, egyszerűen hozzáférhet a könyveléséhez. Bármilyen adatot lehívhat webes felületünkről, amely egyszerűen kezelhető és átlátható. A könyveléshez szükséges iratokat, adatokat szintén elküldheti online, de az is lehetséges, hogy havonta egyszer a telephelyén, személyesen adja ide őket. Ha azt szeretné, hogy a könyveléshez szükséges iratok ne kerüljenek ki a cégétől, ?házhoz megyünk?, és helyben végezzük a könyvelést.

Könyvelés, bérszámfejtés

Könyvelés, bérszámfejtés

Budapesti könyvelő irodánk célja, hogy minőségi és teljes körű könyvelési, bérszámfejtési szolgáltatást nyújtson mikro-, kis- és középvállalkozások illetve egyéni vállalkozók részére. Könyvelő irodánk teljes körű számviteli szolgáltatást nyújt: könyvelés, adóbevallás, mérlegkészítés, munkaügy (bérszámfejtés, TB), APEH és TB ügyintézés, képviselet.

Könyvelő iroda - Budapest Consulting Kft.

Könyvelő iroda - Budapest Consulting Kft.

A Budapest Consulting Kft. könyvelői tevékenységeket végző cég, a XII. kerületben. Az ott dolgozó könyvelők több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés, és egyéb könyvelői szolgáltatások terén. Egytől egyig profin végzik munkájukat, minden határidőt és szabályt betartanak. Ügyfeleink rólunk aloldalukon figyelemmel lehet kísérni az ügyfeleik véleményét. Folyamatosan frissülő hírekkel szolgálnak azok számára, akiket érdekelnek a különböző könyveléssel kapcsolatos információk.

Könyvelő, könyvvizsgálat

Könyvelő, könyvvizsgálat

Felelősségbiztosítással rendelkező, diplomás, könyvvizsgálói kamaránál bejegyzett okleveles könyvvizsgáló vagyok. Több éves szakmai gyakorlattal rendelkezem, jelenleg egyéni vállalkozóként végzem a munkámat. Fontos számomra a megbízhatóság, a megbízóval történő közvetlen személyes kapcsolattartás, a diszkréció, melyek szerintem a legfontosabbak a jó üzleti kapcsolatok működésében. Folyamatos, részletes tájékoztatással állok ügyfeleim segítségére, melyre jó alapot szolgál elhivatottságom és a rendszeres tanulmányaim.

Könyvelői szolgáltatások vállalkozásoknak

Könyvelői szolgáltatások vállalkozásoknak

Megbízható érdi könyvelőirodánk várja jelentkezését, amennyiben pontos, precíz könyvelésre van szüksége Önnek vagy cégének! Szolgáltatásaink közé tartozik még az adótanácsadás, könyvvizsgálat és bérszámfejtés is. Tapasztalt munkatársaink segítségére lesznek, hogy cége jelentős mértékben tudja csökkenteni adó- és közteherviselési kötelezettségeit is, valamint részletesen tájékoztatják Önt az új, aktuális pénzügyi lehetőségekről. Korszerű, internetes kapcsolattartási rendszerünkkel bárhonnan könnyedén hozzáférhet könyveléshez kapcsolódó dokumentumaihoz. Munkáinkra pénzügyi garanciát vállalunk! Hívjon minket még ma!

Könyvelőiroda

Könyvelőiroda

A budapesti székhelyű Ködmön Könyvelő Iroda többnyire egyéni vállalkozások és bt.-k, kft.-k részére kínál minden részletre kiterjedő számviteli szolgáltatást, melyek kiterjednek többek között a következőkre: pénztárkönyv vezetése, bérszámfejtés, főkönyvi kivonatok, évközi és év végi bevallások elkészítése, képviselet ellátása az adóhatóságokkal szemben, bejelentési kötelezettségek teljesítése. A könyvelőiroda ezen túl folyamatosan informálja az ügyfeleit a várható jogszabályi változásokról. Az iroda jogi és könyvvizsgálói háttérrel rendelkezik, munkáját magas szakmai színvonal és pontosság jellemzi. Ennek elősegítésére a munkatársai rendszeres képzéseken bővítik ismereteiket, illetve a legmodernebb számítástechnikai eszközökkel dolgoznak. A leendő ügyfelek az iroda honlapján található űrlapon árajánlatot is kérhetnek.

Könyvelőiroda kereső

Könyvelőiroda kereső

Gondolta volna, hogy egy vállalkozást nemcsak a gazdasági válság, hanem a rossz könyvelője is tönkre tudja tenni? A Könyvelő adatbázisban olyan elhivatott könyvelők találhatóak, akik tagjai a Könyvelőiroda-Vezetők Klubjának. Mint Klubtag folyamatosan szakmáznak egymással a levelező-fórumokon és klubdélutánokon képzik tovább magukat. Egyes könyvelőirodák bérszámfejtéssel, adótanácsadással és könyvvizsgálattal is foglalkoznak.

Online kontrolling

Online kontrolling

Az online könyvelés lényege, hogy minden munkafolyamat, adatcsere elektronikus, zárt rendszerben történik, legyen szó a könyvelési alapbizonylatokról, számlázásról, könyvelési listákról, befizetendő adók listájáról, stb. Az ügyfelek e-mail-en is feltehetik kérdéseiket, amelyekre a lehető leggyorsabban reagálunk. A rendszerhez szükséges számviteli szoftvereket mi biztosítjuk, ez a szolgáltatás része, így ügyfeleinknek nincsenek ilyen típusú beruházási költségeik. Az online könyvelés pontosabbá, kényelmesebbé és gyorsabbá teszi a számviteli munkát.

Tuti menü