Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vállalkozás - rendszerek, szoftverek, alkalmazások képes leírás - Vállalkozás.tlap.hu
részletek »

Vállalkozás - rendszerek, szoftverek, alkalmazások - Vállalkozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vallalkozas.tlap.hu » Vállalkozás - rendszerek, szoftverek, alkalmazások
Keresés
Találatok száma - 24 db
A sikeres cégvezető és CRM bevezetés jellemvonásai

A sikeres cégvezető és CRM bevezetés jellemvonásai

Az ügyfélkapcsolat kezelés - CRM - sokkal több mint egy szoftver. Minden, amit azért tesz, hogy ügyfelei elégedettek legyenek. Minden, amit a cég az ügyfeleivel azért tesz, hogy azok elégedettebbek legyenek. A CRM szoftverek segítenek megszervezni és részben automatizálni az üzleti folyamatokat ? mint az értékesítés, ügyfélszolgálat és marketing egy része. Célja, hogy érdeklődőit vevőkké konvertálja, megtartsa meglévő vevőit és az elégedett vevők új ajánlásait hatékonyan feldolgozza. Egy CRM szoftver beszerzése azonban csak az első lépés, viszont a befektetett munka többszörösen is megéri. Tanulmányunkban bemutatjuk azokat a főbb jellemvonásokat, melyekkel egy cégvezetőnek rendelkeznie kell ahhoz, hogy cégében sikeresen bevezethessen egy CRM szoftvert.

Adattárház építés

Adattárház építés

Túl sok adat, átláthatatlan helyzet? Rengeteg riport, kevés használható információ? Számtalan elemzés és adatbázis, mégsem megfelelő hatékonyság? Ha cége komoly ügyfélforgalmat bonyolít, rengeteg munkatárssal és kiemelkedő méretű adatbázisokkal dolgozik, úgy érdemes kipróbálnia minket. Innovatív, minőségi megoldásainkkal értéket teremtünk partnereinknek és partnereink ügyfeleinek, hozzásegítve őket, hogy elgondolásaikból valós eredmény születhessen. Feltárjuk, megértjük, elemezzük és szintetizáljuk ügyfeleink problémáit, kérdéseit, szükséges fejlesztési területeit. Teljes felelősséget vállalunk az általunk létrehozott megoldások működéséért, működtetéséért. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Axel Pro számlázó program, készletnyilvántartás

Axel Pro számlázó program, készletnyilvántartás

A számlázó programok egyszerűbbé teszik életét, professzionálisabbá vállalkozását. Az Axel Pro számlázó program mindent tud, amire vállalkozásának szüksége van, mindezt egyszerűen, gyorsan, felhasználóbarát felülettel. Az ablakok elrendezése a modern, átlátható megjelenésen kívül a kényelmes kezelést is szolgálja. Ráadásul a NAV által elfogadott számlázó program, így a legújabb jogszabályoknak is megfelel! Ha gyors, egyszerű, profi és igényes számlázó programra lenne szüksége, akkor jó helyen jár. Látogasson el weboldalunkra, ahol a demó változat letöltésével a szoftver teljes mértékben, korlátlan ideig tesztelhető.

Vállalkozás magazin hírek
Már 16 engedélyezett online pénztárgép közül tudnak válogatni a vállalkozók
Már 16 engedélyezett online... Újabb, online adatkapcsolatra képes pénztárgép kapott forgalmazási engedélyt, így a cserére kötelezettek már tizenhat gép közül választhatnak - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön az MTI-t. A közlemény szerint hétfőn Szintézis Informatikai Zrt. NOVATEK-F típusú pénztárgépe kapott forgalmazási engedélyt a Magyar Kereskedelmi...
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt sürget két társaság
Taxirendelet - Kedvezményes hitelt... A Rádió Tele5 Taxi és a Budapest Taxi szerint kedvezményes hitelekkel kellene...
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV): magasabb bevételi tervet kell teljesíteni
Nehéz éve van az adóhatóságnak(NAV):... Az idei nehéz év lesz az adóhatóság számára - nyilatkozta a Nemzeti Adó- és...
Billingo induló vállalkozásoknak

Billingo induló vállalkozásoknak

Vállalkozók, figyelem! Mostantól az elektronikus számlázás még egyszerűbb lehet. Próbáld ki a letisztult felületű, egyszerűen használható invoice számlázót és lépj magasabb fokozatra! A mobil számlázásra is alkalmas e-számla program használata havi 500 számláig ingyenes, így kockázat nélkül próbálhatod ki, milyen érzés az elektronikus számlázó programok legújabb generációjával dolgozni. A Billingo számára a deviza számla kiállítása sem okoz gondot! Keress minket bátran! Ügyfélszolgálatunk készséggel válaszol minden kérdésedre!

Business Consulting Services - SAP alkalmazásfejlesztés

Business Consulting Services - SAP alkalmazásfejlesztés

Segítségre lenne szüksége SAP-val kapcsolatban? Üzleti és informatikai tanácsra lenne szüksége? Ne habozzon, keressen minket bizalommal! Cégünk, a BCS Business Consulting Services informatikai tanácsadó cég SAP tanácsadással, oktatással, konzultációval, üzleti, informatikai tanácsadással, vállalatirányítási rendszerek auditjával, valamint alkalmazásfejlesztéssel is foglalkozik.

Cégkereső

Cégkereső

A rendszeresen internetezők száma napjainkban is folyamatosan emelkedik, az Ön potenciális vevőinek egyre nagyobb része keres információt a világhálón. Ha szeretne a mostaninál több vevőt elérni a weben, akkor ismerje meg weboldalunk Standard szolgáltatását és hasznosítsa most teljesen ingyen!

Cégkivonat, cégadatok 3 perc alatt

Cégkivonat, cégadatok 3 perc alatt

'A CégTaláló az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium cégadatbázisában tárolt cégbírósági cégdokumentumokhoz nyújt hozzáférést. Cégkivonat, mérleg, névjegy vagy cégmásolat letöltése, közhiteles cégkivonat online megrendelhető és fizethető. A hiteles cégkivonat, cégmásolat, stb. azonnal letölthető. A közhiteles cégkivonat kézbesítése országszerte postán, Budapesten és környékén pedig akár 24 órán belül, futárral történhet. Banki ügyintézéshez cégkivonat elektronikus aláírással is (.es3 formátum) letölthető!'

CRM Rendszer

CRM Rendszer

Az NMS CRM-rendszerével Ön bármikor, bárhonnan nyomon követheti cége és alkalmazottai teljesítményét. Laptop, tablet vagy okos telefon? Mindegy: csak Internet kapcsolatra és egy böngészőre van szüksége.Hatékony kapcsolattartó rendszert szeretne cége/vállalkozása számára? Az ügyfelek adatai és a velük történt kapcsolat históriája megtalálható (az első telefontól kezdve). Hatékonnyá teszi az új ügyfelek szerzését. A már meglévő ügyfelekkel való kapcsolattartást egyszerűsíti. Meglévő ügyfeleknek könnyebb újra (vagy kereszt-) értékesíteni.

Csökkenthetik a védelmi költségeket: villámvédelem

Csökkenthetik a védelmi költségeket: villámvédelem

Milyen gyakran kell az előírt tűzvédelmi villámvédelmi vizsgálatot elvégeztetni? Cégünk több éve és számos referenciával rendelkezik villám és tűzvédelem területen. A piacon folyamatosan a legújabb technológiával és a legfrissebb tudással rendelkeznek szakembereink. A villámvédelmi minősítést az ügyfél igényei szerint két eredeti példányban személyesen, a telephelyen adjuk át, vagy postán küldjük el. Weboldalunkon mindent megtalál, ami villámvédelemmel kapcsolatos. A szükséges rendeleteket és törvényeket megtalálja oldalainkat böngészve. Elérhetőségünk: 2083 Solymár, Rozmaring u. 9.

Hirdetés
Digitális alapú kommunikációs rendszerek

Digitális alapú kommunikációs rendszerek

21. századi megoldások a kommunikációs rendszerekben. Egy virtuális telefonközpont remek választás call centerekbe, irodákba és hotelekbe, hiszen nemcsak költséghatékonyabbá, de kényelmesebbé is teszik a munkát. Cégünk több éves tapasztalattal vállalja IP/VoIP telefonközpontok kiépítését és üzemeltetését, valamint a szükséges eszközök, így az IP/VoIP telefonok biztosítását. Ismerd meg a 3CX rendszerek előnyeit weboldalunkon, és keress minket bizalommal, ha szeretnél ajánlatot kérni szolgáltatásainkra, termékeinkre!

Egyedi ügyviteli szoftver

Egyedi ügyviteli szoftver

Ha Önnek van már egy ügyviteli szoftvere, amivel nem teljesen elégedett, vagy most gondolkodik, hogy véget vet a több kisebb szoftver és Excel táblák sokaságának, akkor jó helyen jár. A cég minden területét átfogó vállalatirányítási szoftvert, valamint kapcsolódó szervezeti képzéseket javaslunk, mert ilyen az egyedi szoftver! Hiszünk benne, hogy a jó vállalatirányítási szoftver pénzt termel!

Elektronikus számla tárolás, archiválás - Kryonet

Elektronikus számla tárolás, archiválás - Kryonet

Váltson e-számlára! Az elektronikus számla tárolás, archíválás előnyei: - Biztosítja a jogszabályoknak megfelelő archiválást - Az archivált adatok egy biztonságos, zárt rendszerben tárolódnak - A bizonylatok nem törölhetőek, módosíthatóak - Illetéktelen személyek nem férhetnek hozzá az adatokhoz - Az adatok hozzáférése titkosított csatornán keresztül történik - Bárhonnan könnyen elérhetőek és visszakereshetőek a dokumentumok

Fuvarbörze

Fuvarbörze

A Fuvarbörze weboldal azért jött létre, hogy a mindennapi rutinfeladatokat, mint az üres kapacitáshoz szállíttató vagy az üres kocsi keresése még gyorsabban, hatékonyabban, már-már automatikusan menjen, csökkentve ezzel a keresési munkával járó költségeket, a hirdetési költségeket. Így a szállíttatni kívánó ügyfelek böngészhetik a fuvarozók szabad kapacitásait és visszautóit, a fuvarozók pedig böngészhetik a szállíttatók által feltöltött elszállításra váró rakományokat és egyéb munkaajánlatokat. Rendszerünk igen egyszerűen, ám nagyon hatékonyan és praktikusan üzemel. Jellemző rá a könnyű használhatóság és az áttekinthetőség. Nálunk a Fuvarozók ingyen és korlátlanul böngészhetnek az elszállításra váró rakományok és a meghirdetett munkaajánlatok között. Az itt regisztrált Fuvarozók bejelentkezés után szabadon jelentkezhetnek a rakományokra, munkaajánlatokra és megtehetik árajánlataikat a Szállíttatók felé.

KOnferencia telefon

KOnferencia telefon

Konftel 300 - a jövő megérkezett - Lehet, hogy ez a világ legjobb konferenciatelefonja? Talán. Ezzel az eszközzel rögzítheti a beszélgetéseket, összefűzhet különböző bejövő csatornákat (analóg, VoIP) és átkapcsolhat közöttük, ráadásul a több résztvevős konferenciabeszélgetés közben a készülék súgója is segít Önnek! Mindezt kristálytiszta hangminőségben élvezheti!....A Polycom új fejezetet nyitott a csúcsminőségű audio-konferencia megteremtésében. Megszünteti a kihangosítós telefon által teremtett korlátokat, mivel a hagyományos telefon fél duplex működésű. Ez azt jelenti, hogy csak az egyik fél beszélhet anélkül, hogy a partner hangját elnyomná....

Mobilkonferencia - Legyen robbanásszerű bevételed!

Mobilkonferencia - Legyen robbanásszerű bevételed!

Internetes kommunikáció és mobilkonferencia felhasználóknak, és munkalehetőség üzletépítőknek. Vállalkozásfejlesztés, egyszerű, működő és kiváló megoldások az üzleti fejlődéshez. Amiben segíteni tudunk az a kommunikáció a reklám és videokommunikáció. Kommunikációs tanácsadás, üzleti és pénzügyi siker az iWowWe-val. MLM és reklámlehetőség videomail használatával és teljeskörű adatbázis és videomail automatizálás. Azonnali jövedelem, passzív jövedelem, magas kifizetési jutalékok. Nagyszerű, dinamikus csapatunk a képzésekkel és tréningekkel a siker kovácsai.

Platformfüggetlen ügyfélnyilvántartó rendszer

Platformfüggetlen ügyfélnyilvántartó rendszer

Jelszóvédelemmel ellátott ügyfélnyilvántartó rendszerünkben az ügyfelekhez fájlok csatolhatók, a törzsadatok pedig tetszőleges számú és típusú adatmezővel bővíthetők. A szoftver a legújabb Java platformon fut, ami biztosítja a gyors fejlesztést és a platformfüggetlen működést Windows és Linux operációs rendszereken egyaránt. Kínálatunkban megtalálhatók továbbá munka- és készletnyilvántartó szoftverek hálózati támogatással és számlázó modullal. Szoftvereinket az egyszerűség és a logikus felépítés jellemzi, teljes körű exportálási és számtalan keresési lehetőséggel, amely ideális a mikro- és kisvállalkozások számára, így alkalmasak a bonyolult és nehezen érthető számviteli rendszerek kiváltására.

Sixdisciplines

Sixdisciplines

Hogyan lehet egy családi vállalkozást egy jól olajozott, a vezető személyétől független nagyvállalattá alakítani? Milyen elméletet érdemes követni? Milyen struktúrát, kikkel, minek a segítségével alakítsunk ki? Erre ad választ a Sixdisciplines, mely könyv, képzés, számítógépes program és coaching is egyben.

Tuti menü